Ten udkład kierowniczy jest taki sam jak w Tipo z tego co widzę.
Ja zmieniałem cała maglownicę bo mi nie stukała tylko napie

żę się jechac nie dało (przykład - trzeba było kierownicę o kilka stopni skręcić w prawo żeby nie stukało).
Mus zdjąc koła, nadkola, wypiąc końcówki kierownicze z piast i najlepiej z kanału odkęcić maglownice od sanek (wcześniej trzeba z maglownicy zdjąc zaczep mechanizmu do zmiany biegów). Najlepiej wychodzi na prawą stronę (z lewej jest skrzynia i mało miejsca), a potem to montaż nowej w odwrotnej kolejności.
Ja do Tipo kupiłe używkę (tylko trzeba sprawdzić czy nie ma luzów, ale to się da ręką sprawdzić).
Wymiana maglownicy nie jest trudna.
Sztuką jest wymienić drążki kierownicze bez wyciągania maglownicy - byliśmy tacy mądrzy z kumplem że przy wymianie maglownicy założyliśmy drązki kierownicze od mojej starej (nie było czuć luzu) dopiero po około miesiącu zaczęły stukać i tu się zaczęły schody.
Z prawej to idzie całkiem prosto, ale z lewej skrzynia i zero dojścia, ale i tak wymieniliśmy obydwa bez wyciągania maglownicy (najlepsze jest to że potem stwierdziliśmy że szybciej byśmy tę maglownicę wyjeli i zmienili te drążki, ale jak żeśmy prawy wymienili o już nam się nie chciało rozpinać magla i go wyciągać). Wymiana drążkow to jest przerąbama.