A tak sobie jechaliśmy i na skrzyżowaniu dziadek, kretyn w śmiesznej miniterenówce zamyślił sobie po zapaleniu żółtego jednak zatrzymać się, nikt przy zdrowych zmysłach przy 130 na zegarze nie hamuje ale jednak dziadek zahamował. No i niestety pierwszy jechał Arek, wszyscy szczęśliwie wyhamowali ale dym z kół Arka był niezły. Nawet dobrze zaśmierdziało palona gumą."romlen" pisze:A coś szerzej? Rozdzieliliśmy się za Łodzią i jedyne co was widziałem później to na jakimś obiadku w zajeździe"Tomasz" pisze:Mnie powaliło hamowanie Arasa w drodze powrotnej
Podziękowanie
Moderator: wujekp
- prezesjm
- Klubowicz
- Imię: Janusz
Co wywarło na mnie najwieksze wrażenie na zlocie!
- romlen
- Założyciel LKP
- Imię: Roman
Czyli też przygody mieliście jak ja jadąc na zlot, opowiadałem o czarnym BMW na lewym pasie... Dobrze że test hamulców zdany"prezesjm" pisze:A tak sobie jechaliśmy i na skrzyżowaniu dziadek, kretyn w śmiesznej miniterenówce zamyślił sobie po zapaleniu żółtego jednak zatrzymać się, nikt przy zdrowych zmysłach przy 130 na zegarze nie hamuje ale jednak dziadek zahamował. No i niestety pierwszy jechał Arek, wszyscy szczęśliwie wyhamowali ale dym z kół Arka był niezły. Nawet dobrze zaśmierdziało palona gumą."romlen" pisze:A coś szerzej? Rozdzieliliśmy się za Łodzią i jedyne co was widziałem później to na jakimś obiadku w zajeździe"Tomasz" pisze:Mnie powaliło hamowanie Arasa w drodze powrotnej

Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię 
Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.

Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.
- gregory_gb
- Forumowicz/ka
Podziękowanie
Dopiero teraz dopadłem się do net-u , ale naprawdę WSZYSTKIM bardzo dziękuje za miłą atmosferę i organizację tak przepysznej imprezy.
KleKle...LANCIA Lybra 2,4 JTD SW LX...KleKle
- gregory_gb
- Forumowicz/ka
A mnie z nóg powalił -BARAN-
, klawiszowiec Los Potatos.
:trabka: 
kto dotrwał do końca koncertu to wie o czym mówię

kto dotrwał do końca koncertu to wie o czym mówię

KleKle...LANCIA Lybra 2,4 JTD SW LX...KleKle
strasznie płakałem jak się okazało że zdjęcie jak leży na klawiszach i umiera nie wyszło 

Pepe le Pew
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT