racja , moze udaloby sie wytargowac nizsza cenesystem zakupów półhurtowych

racja , moze udaloby sie wytargowac nizsza cenesystem zakupów półhurtowych
No u mnie byl troszke luzny na wezszej stronie, ale moze przez te 2 lata Filtron go troche poprawil"Arek" pisze:No już wymieniłem ten filtr do klimy. Słuchajcie no problem z rozmiarem, pasował idealnie. Trzeba go było tylko dobrze wpasować w ramke, nie musiałem nic doklejać uszczelniać itp.
wlasnie otrzymalem filterek i bede wymienial ale czekam jeszcze na preparat do dezynfekcji,.arek ale fundales sobie kapelendre.Dodzwoniles sie do siedlec/"Arek" pisze:właśnie stary, tez chyba Filtron , też był luźny (ok. 0.5 cm.) na węższym brzegu. Ale ten nowy wpasował sie bardzo dobrze. Dla pewności podkleiłem go plastrem
Wlasnie wrocilem z warsztatu.zmienilem filterek.mieliscie racje jest troche za niski ale trudno lepiej nizszy niz zgnojony.dobilem freonu i jest luksio.lodowka przy klimce wysiada.koszt dobicia gazu 100,00 plus filterek 60,00.Byl jeden co na dzien dobry chcial 300,00 zeta ale niech nabija innych w butelke.w sierpniu bujam sie do italy wiec bedzie klimka rabotac na okraglo."tomek" pisze:Filtron, mialem go na poczatku, ale kiepsko spasowywal sie z ramka i puszczal powietrze bokiem, chyba trzeba troche pomoc tasma"Arek" pisze: Aha własnie zakupiłem filtr do klimy na Allegro z dostawą razem 64 zł to chyba nieźle??. OPisz swoje wrazenia.
Cena dobra, tez sie nim zainteresowalem, ale wiosna kupilem oryginal (jest z aktywnym weglem) za 140 czy 150 zl.
Tak to ten filtr. Ale kontakt do goscia gdzies mi sie zapodzial. Chyba mam go w domu"bartcho" pisze:Możecie zdradzić ten kontakt do filtrów kabinowych Filtrona na Allego (nie doszukałem się)? Chodzi o filtr K1025?
Juz wydzielilem post"lewutek" pisze:... jak to fajnie się temat rozeszedł ... od ogranicznika drzwi ... do klimatyzacji ...
Moja jest z 1995. Jak kupowalem filtr w Lancii (URM) to nawet nie zapytano jaki rocznik!!!"Prezes" pisze:w Kappie były 2 rozmiary filtrów kabinowych - zmiana była w 96 roku.
Filtry Filtrona pasują do modeli 94-96 . Od 96 roku stosowane są wieksze o ok 7 mm filtry z weglem aktywnym (w oryginale) - zamienniki produkuje min. Corteco - cena ok 60 zł