Lybra - wymiana oryginalnego radia
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Mam pytanie ;w mojej lyberce orginalne radio jest z nawi. i nadaje się tylko na szrot -mam namiary na radyjko ale bez nawi. i teraz pytanie czy w mojej będzie działało? tamto jest z 2000r moje też ,wejścia do podłączenia wiem że są inne. Czy ktoś pomoże? 

lussi
Będzie działało, jak odpowiednio przelutuje się kostkę. Oczywiście bez navi
, ale coś tam grać będzie 

- lucasvorenus
- Forumowicz/ka
Odp: Lybra - wymiana oryginalnego radia
Odkopię trochę temat by nie zakładać nowego.
Czy ktoś może posiada schemat kostek do radia z Navi i bez? Bo chciałbym dokonać wymiany na zwykłe radio (podoba mi się interfejs radia, z telefonu praktycznie nie korzystam, a navi w Polsce i tak nie działa).
Czy ktoś może posiada schemat kostek do radia z Navi i bez? Bo chciałbym dokonać wymiany na zwykłe radio (podoba mi się interfejs radia, z telefonu praktycznie nie korzystam, a navi w Polsce i tak nie działa).
lucasvorenus pisze:Odkopię trochę temat by nie zakładać nowego.
To zaimpletuj menu/nie wszystko/z ics bez nawi do ics z nawi.nawi na polskę chodzi po pewnych modyfikacjach/podmiana czytnika/,więc nie opowiadaj dyrdymał

- lucasvorenus
- Forumowicz/ka
Mógłbyś bardziej rozwinąć temat z podmianą menu i tego czytnika? 

- lucasvorenus
- Forumowicz/ka
Podmiana czytnika nawigacji odnaleziona.
Jak zmienić menu od radia bez navi do radia z navi nie mam pojęcia.
lucasvorenus pisze:
Musisz zastosować kabelkologię stosowaną/win hex keywords 2000 navtweak/lub zmusić ics do zmiany oprogramowania->więcej w google.
@lucasvorenus - jak dopytasz wujka google'a to przeklej odnośniki do jakiś jego wartościowszych odpowiedzi - dla potomności
Trzeba wyedytować soft ics bez nawi i podmienić do ics z nawi lub odwrotnie jak kto woli.
Procesor w ics to SAK 156..../opis do procka to krzaczki,innej wersji nie znalazłem-tłumacz i długie zimowe wieczory pomagają/ ,interfejs do ics to zwykły jtag ,program do liczenia sum kontrolnych,/np WIN_HEX w wersji profi 160$ na 30 dni/coś jeszcze bardziej konkretnego?Dalej to już zabawa w liczenie do 2.Aha jak ktoś będzie miał kod żródłowy to ja się piszę.Oprócz tego trzba posiadać starego lapka /486/wystarczy.
Procesor w ics to SAK 156..../opis do procka to krzaczki,innej wersji nie znalazłem-tłumacz i długie zimowe wieczory pomagają/ ,interfejs do ics to zwykły jtag ,program do liczenia sum kontrolnych,/np WIN_HEX w wersji profi 160$ na 30 dni/coś jeszcze bardziej konkretnego?Dalej to już zabawa w liczenie do 2.Aha jak ktoś będzie miał kod żródłowy to ja się piszę.Oprócz tego trzba posiadać starego lapka /486/wystarczy.