Rozumiemy.. zatem do zobaczenia na innych zlotach/spotach, pozdrawiamyMaxPK pisze:Ja niestety muszę odwołać swoją obecność z przyczyn niezależnych odemnie...

Moderator: wujekp
Rozumiemy.. zatem do zobaczenia na innych zlotach/spotach, pozdrawiamyMaxPK pisze:Ja niestety muszę odwołać swoją obecność z przyczyn niezależnych odemnie...
Oczywiściesasanka1 pisze:Witam. A można się dokleić? Przyjedziemy 3 os.
wspólny wyjazd? jak najbardziejwujekp pisze:Może i mam szybsze, ale Ty szybciej jeździszcocoon pisze:Ty masz szybsze auto więc prowadzisz , ja będę zamykał pielgrzymkę![]()
Zobaczymy co Artjas napisze ...
OK. Ja też nie mam nic przeciwko krótszej trasie.artjas pisze: wspólny wyjazd? jak najbardziej
Trasa może być wolniejsza, Cocoon jakoś będzie musiał poskromić swoje zapędy wytrawnego palacza gumy, najwyżej wrócimy sobie szybszą
Kopiujesz sobie treść drugiego cytatu, następnie u góry w oknie edycji klikasz "Quote". Pojawia się coś takiego:mrs.raketa pisze:Nie wiem jak się cytuję dwa posty w jednym.... can anyone help me? Prosiłabym o mały instruktaż.
Kod: Zaznacz cały
[quote][/quote]
[quote]Tu drugi cytat[/quote]
[quote="wujekp"]Tu drugi cytat[/quote]
artjas pisze:wspólny wyjazd? jak najbardziejwujekp pisze:Może i mam szybsze, ale Ty szybciej jeździszcocoon pisze:Ty masz szybsze auto więc prowadzisz , ja będę zamykał pielgrzymkę![]()
Trasa może być wolniejsza, Cocoon jakoś będzie musiał poskromić swoje zapędy wytrawnego palacza gumy, najwyżej wrócimy sobie szybszą
Z Limanowej pojadą trzy Lancie, moja! (czyli Miro) Koguta (Mirka) i ThemADI_NS (Adama)wujekp pisze:Czy ktoś jeszcze jedzie z Krakowa oprócz naszych trzech pojazdów?
ot taka mała prowokacja z mojej stronycocoon pisze:artjas pisze:wspólny wyjazd? jak najbardziejwujekp pisze:Może i mam szybsze, ale Ty szybciej jeździszcocoon pisze:Ty masz szybsze auto więc prowadzisz , ja będę zamykał pielgrzymkę![]()
gumę to ja żuję ,palę chesterfieldy a na palenie gumy jestem za leniwy ,za oszczędny czyli po prostu za stary
Myślę, że spotkanie i większa kolumna to super pomysł. Pytanie, którędy planujecie jechać z Limanowej? Bo może nie umawiać się w Skawinie (to miałoby sens jeśli jedziecie przez Wieliczkę lub do czwórki), tylko np. gdzieś w stronę Wadowic? Szczególnie jeśli planowalibyście jechać przez Myślenice - to myślę, że moglibyśmy pojechać nieco inną trasą i na początek śmignąć bardziej na południe. Myślę że Ty znasz lepiej te trasyMiro pisze:Z Limanowej pojadą trzy Lancie, moja! (czyli Miro) Koguta (Mirka) i ThemADI_NS (Adama)wujekp pisze:Czy ktoś jeszcze jedzie z Krakowa oprócz naszych trzech pojazdów?
I tak się zastanawiam czy nie spotkalibyśmy się gdzieś na trasie i pojechali większą grupą?
Myśle,że moglibyśmy ruszyć ze stacji benzynowej STATOIL w Skawinie!? Co wy na to??? Zastanówcie się i dajcie znać bo weekend coraz bliżej
A wypraszam sobieMiro pisze:Z Limanowej pojadą trzy Lancie, moja! (czyli Miro) Koguta (Mirka) i ThemADI_NS (Adama)