A wracając do domykania - mam Lybre ze stycznia 2000 roku i domykanie z kluczyka nie działa... Żadna kombinacja z otwieraniem i zamykaniem szyb nie wyzwoliła domykania... Tak więc pewnie jest to zróżnicowane co do daty produkcji - niestety

bartek42 pisze:Jak nie masz wzmacniacza i sub to nie masz głośników BOSE w drzwiach.
A wracając do domykania - mam Lybre ze stycznia 2000 roku i domykanie z kluczyka nie działa... Żadna kombinacja z otwieraniem i zamykaniem szyb nie wyzwoliła domykania... Tak więc pewnie jest to zróżnicowane co do daty produkcji - niestety
Niestety mam stary kluczyk a domykanie szyb w pilocie bardzo by mi sie przydalo.dudekken pisze:bartek42 pisze:Osobiście aby mieć domykanie szyb po zamknięciu auta dołożyłem niezależny sterownik centralnego zamka.
Szybe moge otwierac i zamykac, tylko przy zamykaniu chodzi skokami po 10 cm. Po 10 cm staje, naciskam drugi raz... staje itd az do zamkniecia.letnik22 pisze:nie chce się zamknąć i jeździsz z opuszczonym oknem? wyglada to na awarię mechanizmu opuszczania szyby. Muszisz zdemontować tapicerkę w drzwiach i popatrzyć, może wodzik jest połamany.
Nie wiem co z tego wątku miałbym wyczytać? Programuje szyby tak jak w opisie, ale ta od strony pasażera nie da się zaprogramować bo w dol zjeżdża elegancko, ale do góry staje po 10 cm i kiszka. Chyba ze czegoś nie rozumiem...Codee pisze: PROGRAMOWANIE SZYB
Niestety, nadal podczas podnoszenia szyby staje po 10 cm i kicha. Nie mam już siły, czy zna ktoś rozwiązanie mojego problemu?Codee pisze:znaczy się że jak jedziesz szybą do góry to po 10 cm się zatrzymuje i żeby poszła dalej to znowu trzeba wcisnąć guzik?
jeśli tak to jak masz zamknięte okno wsiądź zjedź szybą w dół, przytrzymaj licząc do 10-ciu i potem przyciągnij jakbyś zamykał i sama powinna iść do końca do góry! u mnie tak to działa jeśli w jedną stronę idzie a w drugą nie!