Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
Takcocoon pisze:Taki był niegrzeczny że trzeba go było wyrzucać![]()
To jakiś nowy klubowicz
Szkoda iż Cię nie było jak wsiadałem do auta, pannice otwarły czołg i mnie napadły - tu dopiero były dysputybufi pisze:Takcocoon pisze:Taki był niegrzeczny że trzeba go było wyrzucać![]()
To jakiś nowy klubowicz
Strike przyjechał Mazdą z rzęsami
![]()
BTW Nasze pannice zasypiają i mówią że było superr
Źle się zachowywał więc go wyp....emcocoon pisze:Taki był niegrzeczny że trzeba go było wyrzucać![]()
To jakiś nowy klubowicz
To trzeba było ich wymarmal pisze:Źle się zachowywał więc go wyp....emcocoon pisze:Taki był niegrzeczny że trzeba go było wyrzucać![]()
To jakiś nowy klubowicz
![]()
A tak na marginesie taka mała śmiesznostka, która nas spotkała - zamówiłem 2 kawy - dla mnie i Bufiego bo nikt więcej nie reflektował , czekamy z pół godziny - podchodzę do barku i pytam kiedy wreszcie ta woda się zagotuje a pan mi na to przecież podaliśmy do pierwszego stolikano faktycznie 2 panów na innym torze popijają sobie kawkę a my o suchym pysku przy ostatnim stoliku zdychamy z pragnienia
Życie jest piękne
No właśnie. Co ze zdjęciami?lancia1969 pisze:Dzięki za spotkanko - było jak zawsze super !
Co ze zdjęciami?
Wiesz, startowanie w zawodach, w których nie jest z góry ustalony wynik to ryzykowne zajęcieKlecha pisze:Rebus dobrze rozwiązanyNo my graliśmy pierwszy raz. Marmal też mówił, że pierwszy. A prezesowi daliśmy wygrać - pasowało
I nie tylko z kręglamihanuś pisze:Na zdjęciach widać że było super... Szkoda że nie daliśmy rady przybyćA mógł to być mój pierwszy raz z kręglami