W tym samym miejscu co ja na zdjęciu ją ustrzeliłemFXX pisze:Wczoraj ciemna Kappa na ZKO widziana na Wojska Polskiego w Koszalinie

A mnie tam nie zauważysz mimo że jeżdże tam codziennie!
W tym samym miejscu co ja na zdjęciu ją ustrzeliłemFXX pisze:Wczoraj ciemna Kappa na ZKO widziana na Wojska Polskiego w Koszalinie
Ja ją widziałem zaparkowaną coś po 24annubis17 pisze:W tym samym miejscu co ja na zdjęciu ją ustrzeliłemFXX pisze:Wczoraj ciemna Kappa na ZKO widziana na Wojska Polskiego w Koszalinie
A mnie tam nie zauważysz mimo że jeżdże tam codziennie!
Codziennie w okolicy godz. 18FXX pisze:Ja ją widziałem zaparkowaną coś po 24annubis17 pisze:W tym samym miejscu co ja na zdjęciu ją ustrzeliłemFXX pisze:Wczoraj ciemna Kappa na ZKO widziana na Wojska Polskiego w Koszalinie
A mnie tam nie zauważysz mimo że jeżdże tam codziennie!![]()
A o której Ty tam śmigasz? Bo w chwili obecnej to ja mieszkam przy Wojska Polskiego, a dokładniej na terenie CSSP.
Ajć to rzeczywiście ciężko będzie Cię zobaczyć, bo 18 to pora wieczornego papuannubis17 pisze:Codziennie w okolicy godz. 18FXX pisze:Ja ją widziałem zaparkowaną coś po 24annubis17 pisze:W tym samym miejscu co ja na zdjęciu ją ustrzeliłemFXX pisze:Wczoraj ciemna Kappa na ZKO widziana na Wojska Polskiego w Koszalinie
A o której Ty tam śmigasz? Bo w chwili obecnej to ja mieszkam przy Wojska Polskiego, a dokładniej na terenie CSSP.Ale tylko przecinam tą ulice jadąc 4 Marca
Wracam tamtędy ok 18:30FXX pisze:Ajć to rzeczywiście ciężko będzie Cię zobaczyć, bo 18 to pora wieczornego papuannubis17 pisze:Codziennie w okolicy godz. 18FXX pisze:Ja ją widziałem zaparkowaną coś po 24annubis17 pisze:W tym samym miejscu co ja na zdjęciu ją ustrzeliłemFXX pisze:Wczoraj ciemna Kappa na ZKO widziana na Wojska Polskiego w Koszalinie
A o której Ty tam śmigasz? Bo w chwili obecnej to ja mieszkam przy Wojska Polskiego, a dokładniej na terenie CSSP.Ale tylko przecinam tą ulice jadąc 4 Marca
Ale jak będziesz miał czas i ochotę, to można się gdzieś spotkać i pogadać
Wstyd się przyznać, ale kiedy to jest ?:)annubis17 pisze:Wracam tamtędy ok 18:30Z czasem to chyba dopiero w piątek, ale możliwe że w Podczelu będe na spotkanku, wybierasz też się tam może?
W piątek wieczorem się zaczyna, jeżeli wszystko pójdzie dobrze. I w sobote cały dzień i nieco dłużejFXX pisze:Wstyd się przyznać, ale kiedy to jest ?:)annubis17 pisze:Wracam tamtędy ok 18:30Z czasem to chyba dopiero w piątek, ale możliwe że w Podczelu będe na spotkanku, wybierasz też się tam może?