Pozdrowienia i powrotu do zdrowia dla podopiecznej.
Normalnie cuda jakieś cy cuś ?Ramzes_II pisze:Dzis pod moim blokiem o 17:10 ... Lancia K. 2.4 JTD Merbarta. Kawał drogi przejechała by zawitać w Dębicy. Fotek nie ma, komórka nie foci, aparat został gdzieś na piętrze...
Czekam na wrażenia z jazdy po modyfikacji oprogramowania.
Tak agresywnego softu nawet ja nie mamAle silnik w doskonałej kondycji, sterownik jedyny słuszny, to i podkreciłem małe co nieco. Cisnienie turbo max obecnie 2450 mBar (przy 998 mBar atmosferycznego). Auto ma delikatne, wręcz kosmetyczne
problemy z utrzymaniem prawidłowej trakcji na II biegu
ale to ślisko
mokro
zima
i wogóle. Opony na pewno do kitu !
![]()
Wracaj szcześliwie i szerokości!.
ojtam oj tam ..nie TDS be....tylko właściciele mają zbyt mały wpływ na kolegę cudotwórcę coby czary odprawił i dodał kilka kucyków..więc kupą mości panowie tds-owcy,kupą i prośmy o łaskę...Alan pisze:Cholerny tds....
Być możę zależy jakie dokładnie tabliceslayer4 pisze:Ostatnio widziałem srebrną Lybre sedan na zabrzańskich tablicach na parkingu z kopalni Bielszowice...
Czy to ktoś z naszego forum ? :>
Kolejną srebrną Lybre tyle, że SW mijam prawie dziennie na Goduli.
Stoi na tablicach SZ 75681... Szukałem po całym parkingu i znalazłemtc130 pisze:Być możę zależy jakie dokładnie tabliceslayer4 pisze:Ostatnio widziałem srebrną Lybre sedan na zabrzańskich tablicach na parkingu z kopalni Bielszowice...
Czy to ktoś z naszego forum ? :>
Kolejną srebrną Lybre tyle, że SW mijam prawie dziennie na Goduli.