Eh widzisz, z miłą chęcią pojawiłbym się z całą familiadą, tylko akurat w sobotę urodziny odprawiam, więc raczej nici... no chyba, że uda się przełożyć urodzinki na niedzielę
Lancia Lybra SW 1.9 JTD 1999 r. 105 KM - wersja exclusive z basenem z krystalicznie czystą, klimatyzowaną wodą.
Ja niestety nie przybędę... również na urodziny się wybieram. Ci, którzy nie są zdecydowani, niech się decydują. Naprawdę wyśmienita imprezka była na wiosnę. Wiem co piszę- widziałem na własne oczy
było Uno 1.0, Bravo 1.2 16V, była Lybra LX SW 1.8 LPG, była Croma 1,9 150KM jest Lancia Ypsilon Platino 0.9 i Ford Galaxy
Z chęcią przyjechałbym , ale niestety idę w ten dzień na wesele .Wielka szkoda , że mnie tam nie będzie . Pozdrowienia dla wszystkich LANCIOHOLIKÓW !!!!!
Wstępnie jestem na tak. Oczywiście co wyjdzie z wyjazdu to dowiemy się w ostatniej chwili. Ale już teraz dla pana Henia deklaruję że jakieś tajle do Malucha szynowego przytarabanię.
No ale organizatorzy w osobach Alana i p. Henia nie wiedzą co czynią Bo tym razem kiwajką zamierzam staranować zarośla na końcu szlaku i przebić się tam, gdzie jeszcze kiwajka nie dojechała Ale o tym ciiiiiii... nie muszą wiedzieć
Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię
Tel. 503124557-Orange Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.