Chipsy w Krakowie 2013 - druga edycja - 7 września, sobota
Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
- stabraf
- Administrator
- Imię: Andrzej
Re: Chipsy w Krakowie 2013 - druga edycja
Klucza nie cza, bo skoro brak ogrodzenia, to można przejść obok 

Kappa 2.0 turbo 20v, sedan '99, 220 pajaców;)
Zeta 2.1 TD Epic FREE
Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
Zeta 2.1 TD Epic FREE

Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
Wiadomość z ostatniej chwili - zarezerwowałam zwyczajowo loże dla nas i na razie 2 tory na kręgielni:
dziecięcy - od 12.30 do 14
dorosły - od 13 do 14.30
Dlaczego tak? Do 16 jest najtaniej - 1 godzina za 40 zł (plus w ramach letniej promocji 30 min gratis, mam nadzieję, że nie wycofają się z niej we wrześniu). Natomiast tor dziecięcy (mam barierki boczne
) może być za 25, ale "warunkiem skorzystania z tej taryfy jest okazanie ważnej legitymacji szkolnej przez wszystkie osoby korzystającej z tej taryfy" - prośba, żeby dzieci/młodzież chcące pograć miały legitymacje szkolne
Jak zwykle koszty podzielimy na osoby grające, przy czym prośba o informację, kto będzie grał - po policzeniu będę widziała, czy wystarczy czy klepać więcej 
A teraz zabieram się za uaktualnianie listy i proszę również o podanie dokładniejszych składów przybywających autami - może też i autko od razu - nie wszyscy mają jedno
Pałacyk czynny od 12, więc może umówimy się jak poprzednio na BP o 11 (zaraz powklejamy namiary), a przy Pałacyku będziemy około 11.20-11.30. Będzie czas na zapoznania, może wstępne pozaglądanie pod maski, zdjęcia ...
Edit:
Lista:
1. kaeres - Krystian, żona-Ola i 2 dzieciaków (syn 8, córeczka 2) - Lancia Lybra SW 2,4JTD
2. artjas - jak mu nic nie wyskoczy
w ogóle na spota:
3. Ramzes
4. Micho
5. MacioBA
6. zygmunt1, Małgosia, Mateusz (8) i raczej też Kasia na kręgle - Lybra 1.8 SW
7. krzy36 z Karoliną
8. bichon i pani Bichoniowa - czyli Bartek i Karolina
9. Mariusz91 - zapewniam, że w Wieliczce również można dać maski w górę
daleko nie masz
10. ciotka z wujkiem, czyli Ewa i Piotr oraz Madzia (blisko 14) i Jula (10) - wszyscy chętni na kręgle
11. szatan z Lidzią
12. jackolus i mac1us "powinni się pojawić"
13. 1pajel1 + EP
14. Frytass
15. azakowa
16. batman - może to jakoś załatwi
17. może jeszcze guja?
18. death knight śledzi temat - powinno się udać
19. plus-minus, czyli Asia, Darek i chłopcy: Maciej (14) i Kuba (10) - Lancia Lybra 2.0 LX 2000r. Berlina
20. Ama, czyli Amadeusz
21. daghda, czyli Damian i Kapitan Snuja, czyli Seat Ibiza II FL 1.9 SDI
dziecięcy - od 12.30 do 14
dorosły - od 13 do 14.30
Dlaczego tak? Do 16 jest najtaniej - 1 godzina za 40 zł (plus w ramach letniej promocji 30 min gratis, mam nadzieję, że nie wycofają się z niej we wrześniu). Natomiast tor dziecięcy (mam barierki boczne

A teraz zabieram się za uaktualnianie listy i proszę również o podanie dokładniejszych składów przybywających autami - może też i autko od razu - nie wszyscy mają jedno

Pałacyk czynny od 12, więc może umówimy się jak poprzednio na BP o 11 (zaraz powklejamy namiary), a przy Pałacyku będziemy około 11.20-11.30. Będzie czas na zapoznania, może wstępne pozaglądanie pod maski, zdjęcia ...
Edit:
Lista:
1. kaeres - Krystian, żona-Ola i 2 dzieciaków (syn 8, córeczka 2) - Lancia Lybra SW 2,4JTD
2. artjas - jak mu nic nie wyskoczy

w ogóle na spota:
3. Ramzes
4. Micho
5. MacioBA
6. zygmunt1, Małgosia, Mateusz (8) i raczej też Kasia na kręgle - Lybra 1.8 SW
7. krzy36 z Karoliną
8. bichon i pani Bichoniowa - czyli Bartek i Karolina
9. Mariusz91 - zapewniam, że w Wieliczce również można dać maski w górę

10. ciotka z wujkiem, czyli Ewa i Piotr oraz Madzia (blisko 14) i Jula (10) - wszyscy chętni na kręgle
11. szatan z Lidzią
12. jackolus i mac1us "powinni się pojawić"

13. 1pajel1 + EP
14. Frytass
15. azakowa
16. batman - może to jakoś załatwi

17. może jeszcze guja?
18. death knight śledzi temat - powinno się udać
19. plus-minus, czyli Asia, Darek i chłopcy: Maciej (14) i Kuba (10) - Lancia Lybra 2.0 LX 2000r. Berlina
20. Ama, czyli Amadeusz
21. daghda, czyli Damian i Kapitan Snuja, czyli Seat Ibiza II FL 1.9 SDI
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
No to w takim razie Hanysy spotykają się na MOP Halemba o 9:20 i gdzieś o 9:40 formujemy kolumnę na wschód 
EDIT:
Właśnie po oświeceniu przez kol. Zielony041, że 7 września zaczyna się Summer Cars Party w Katowicach, i wjazd na teren CH 3 Stawy może być znacznie utrudniony, to rezygnujemy ze spotkania przy Feu Vert i startujemy z Halemby - OK?.

EDIT:
Właśnie po oświeceniu przez kol. Zielony041, że 7 września zaczyna się Summer Cars Party w Katowicach, i wjazd na teren CH 3 Stawy może być znacznie utrudniony, to rezygnujemy ze spotkania przy Feu Vert i startujemy z Halemby - OK?.
Nosz kurka ...ktoś ŁDZ pisze:Nie wytrzymałem no i napisałem:
Nosz kurka wodna....A się szykowałem na kolejne chipsy, ale wrzesień jak na złość mnie nie pasuje... zbyt dużo się zbiegło wszystkiego. Trudno... (niby tak, ale przeżyć nie mogę) może następnym razem się uda przyjechać i poznać kolegów z południa, bo przecież o to w tym chodzi
![]()
Pozdrawiam i życzę miłego spotkania.

- zygmunt1
- Odszedł od nas na zawsze
- Imię: Zygmunt
My, jak pisałem do CiociaE: Ja, Małgosia, Mateusz i raczej też Kasia na kręgle. potem na Piknik Pocztowy.

Były: Motorower Komar, WSK 125, Gazela 175,Zastava 1100p, Skoda 105, Fiat Ritmo 1,1, Fiat Tempra 1,6, Lancia Dedra 1,8 16V, Fiat Punto II, Lancia Lybra 1.8
Jest : Lancia Lybra 2.0, Lancia Beta Coupe 2.0 oraz firmowy Fiat Fiorino i Peugeot Partner był -jest Dacia
Tel.: 794 610 042
Beta Coupe 2,0 -(klik)
Członek Zwyczajny Stowarzyszenia
Jest : Lancia Lybra 2.0, Lancia Beta Coupe 2.0 oraz firmowy Fiat Fiorino i Peugeot Partner był -jest Dacia
Beta Coupe 2,0 -(klik)

Ale Kasia to już chyba na tor dorosły
?

- zygmunt1
- Odszedł od nas na zawsze
- Imię: Zygmunt
My w kręgle to jesteśmy wszyscy jak dzieci.
Dopiero drugi raz w życiu przecież.
Dopiero drugi raz w życiu przecież.
Były: Motorower Komar, WSK 125, Gazela 175,Zastava 1100p, Skoda 105, Fiat Ritmo 1,1, Fiat Tempra 1,6, Lancia Dedra 1,8 16V, Fiat Punto II, Lancia Lybra 1.8
Beta Coupe 2,0 -(klik)
Beta Coupe 2,0 -(klik)

MOP Halemba to ten przy Rudzie Śląskiej ?MacioBA pisze:No to w takim razie Hanysy spotykają się na MOP Halemba o 9:20 i gdzieś o 9:40 formujemy kolumnę na wschód
EDIT:
- Sebastian
- Klubowicz Wspierający
- Imię: Sebastian
A czemu mnie nie ma na liście? Ciotka oczywiście jak zwykle zignorowała me nieśmiałe anonse

PS. Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to może uda mi się do Was dobić na chwilkę - przy wydatnej pomocy ciotków i wujków krakowskich...
Pzdr,
S.

PS. Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to może uda mi się do Was dobić na chwilkę - przy wydatnej pomocy ciotków i wujków krakowskich...

Pzdr,
S.
jest: Yamaha FZS 600, Yamaha JogRR, Kymco Downtown 300i, Taczka Duster 1.3
było m.in.: Lancia Lybra 2.4 JTD Intensa, Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm, Lancia Ypsilon 1.2 16V (zygmunt zabrał)
było m.in.: Lancia Lybra 2.4 JTD Intensa, Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm, Lancia Ypsilon 1.2 16V (zygmunt zabrał)
Nie ma innegokaeres pisze: MOP Halemba to ten przy Rudzie Śląskiej ?

Nie przejmuj się Sebastian.Mnie też nie ma bo jestem jak mebel
.Jestem a mnie nie widać 

FREEMONT URBAN 2.0 JTDM2 automat 170 KM (narazie)
była : Kappa 2,4 JTD 616A GRIGIO URANO z jeszcze nowszym wirusem
CROMA 1,9 JTDM 150 KM 272/B AVORIO VANITOSO VR.z wirusem
>wojtekr3@interia.pl 600 227 557
Idiotów na świecie nie ma wcale tak wielu. Są tylko bardzo dobrze rozstawieni
była : Kappa 2,4 JTD 616A GRIGIO URANO z jeszcze nowszym wirusem

CROMA 1,9 JTDM 150 KM 272/B AVORIO VANITOSO VR.z wirusem
>wojtekr3@interia.pl 600 227 557
Idiotów na świecie nie ma wcale tak wielu. Są tylko bardzo dobrze rozstawieni
Tak, to ten przy Rudzie
Jak chcecie, to możemy się spotkać w Rybniku - gdzieś ok 9.
Jeśli ktoś będzie lecieć z Katowic to możemy się umówić na A4 za bramkami, żeby nie musiał się cofać

Jeśli ktoś będzie lecieć z Katowic to możemy się umówić na A4 za bramkami, żeby nie musiał się cofać

- kondor
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Imię: Marcin
Jako "świeżak", z wielką przyjemnością poznam Szacowne Grono...
Jak tylko doprowadzę auto do stanu używalności i jak tylko latorośl pozwoli chętnie się zjawię...
Pzdr

Jak tylko doprowadzę auto do stanu używalności i jak tylko latorośl pozwoli chętnie się zjawię...

Pzdr
Intensa pod Wawelem....

- ktoś ŁDZ
- Przedstawiciel Regionalny
- Imię: Robert
Ciociu z pewnością na następnych chipsach będę, wątpię aby ponownie się tyle rzeczy na raz zeszło.
Pozdrawiam i miłego zlociku Wam życzę.
P.S. Czekam na relację, tą pisemną i tę foto
Pozdrawiam i miłego zlociku Wam życzę.
P.S. Czekam na relację, tą pisemną i tę foto

Pozdro - Robert
Jest:
Lancia Phedra 2.2 JTD 170KM - TyAaaaa_TO_wóz_zzz
+ Lybra Intensa 2.4 JTD SW - Papamobile
Było:
AR 156 SW 2.4 JTD 10V + wirus Ramzesa - Czarnulka
Delta II 1.9td
Nr. tel. 607645504