Herkules - nie wcinaj się jak dorośli rozmawiająbelial666 pisze:Nie ściemniaj... Sam nakręcasz machinę, kozaczku...

Herkules - nie wcinaj się jak dorośli rozmawiająbelial666 pisze:Nie ściemniaj... Sam nakręcasz machinę, kozaczku...
A bardziej dojrzale? Potrafisz, czy ci wiara nie pozwala... ?: gafa :darbo pisze:Herkules - nie wcinaj się jak dorośli rozmawiająbelial666 pisze:Nie ściemniaj... Sam nakręcasz machinę, kozaczku...![]()
belial666 pisze:A bardziej dojrzale? Potrafisz, czy ci wiara nie pozwala... ?: gafa :darbo pisze:Herkules - nie wcinaj się jak dorośli rozmawiająbelial666 pisze:Nie ściemniaj... Sam nakręcasz machinę, kozaczku...![]()
Merytorycznej...ale o czym?Art92 pisze:Może wrócimy do merytorycznej dyskusji? Aborcja to dosyć delikatny temat.
Nie ważne, o kocie Kaczyńskiego, zakłamanym Ryszardzie Swetru czy upadającej PO. Nie o aborcji. W tym temacie ludzie mają swoje przekonania których nikt nie zmieni. Nie przekonacie wierzącego, że płód to nie człowiek, i na odwrót w przypadku ateisty.darbo pisze:Merytorycznej...ale o czym?Art92 pisze:Może wrócimy do merytorycznej dyskusji? Aborcja to dosyć delikatny temat.
Przecież Krzywonos jest posłem i wkleiłem link do ciekawego tekstu.Art92 pisze: Nie ważne,
No a jak nie? Na przestrzeni lat raz wygrywa SLD, raz PO, raz PiS. Zmieniają co parę lat. Ktoś na nich głosuje? A ilu tu mamy byłych wyborców PO którzy zmienili opcję? Chyba tylko Duch został wierny PO, a że teraz to NowoczesnaPO to nie ma znaczeniaFlyman pisze:No jasne. Co innego, przekonać kogoś z Po do PIS-u, lub z PIS-u do PO. Prościzna. Cały ten wątek, to temacik na 102.
(;-))
Twoim problemem jest mieszanie religii z polityką, to nigdy nie przynosiło dobrych skutków.Hobbysta pisze:Przecież Krzywonos jest posłem i wkleiłem link do ciekawego tekstu.Art92 pisze: Nie ważne,
Ryszard, który chce wyprowadzić lud na barykady, udał się do Europarlamentu poskarżyć się na PISowski reżim.Art92 pisze:zakłamanym Ryszardzie Swetru czy upadającej PO.
Ale ja konkretnie o tym wątku piszę. Kto tu kogokolwiek do czegokolwiek przekonał.Art92 pisze: No a jak nie? Na przestrzeni lat raz wygrywa SLD, raz PO, raz PiS. Zmieniają co parę lat. Ktoś na nich głosuje? A ilu tu mamy byłych wyborców PO którzy zmienili opcję? Chyba tylko Duch został wierny PO, a że teraz to NowoczesnaPO to nie ma znaczeniaO ile mnie pamięć nie myli Darbo też był wyborcą PO, a teraz zaciekle broni PiSu, ja popierałem PO, kiedyś nawet do młodzieżówki chciałem się zapisać
i to jest piękne. Nie mu to ludzi bez określonych poglądów którzy głosują na partię która więcej obiecała. No może DarboFlyman pisze:Ale ja konkretnie o tym wątku pisze. Kto tu kogokolwiek do czegokolwiek przekonał.
Mnie jedynie Hobbysta przekonał, że warto się napić, bo na normalnie jego wklejek nie da się oglądać.
Bp to, że ludzie w ciągu paru lat zmieniają opcje życiowe, to ja wiem doskonale. Ale to na podstawie własnych doświadczeń i to często nieprawdziwych.
Ale tu, od ponad miesiąca tylko pitu-pitu i każdy broni swojej bramki. Nikt nie zmienił barw klubowych.
Nie tylko.Art92 pisze: A ilu tu mamy byłych wyborców PO którzy zmienili opcję? Chyba tylko Duch został wierny PO,