Przyznaj się lisku, że chciałeś się wylansować ze swoim sprzętem za zawyżoną cenę, korzystając z popularności akcjiAl Boundy pisze:Yyy.... To nie.... Ja jestem bezduszna skanera...
Wysłano z LG V10 H960A

Serdecznie pozdrawiam.
Przyznaj się lisku, że chciałeś się wylansować ze swoim sprzętem za zawyżoną cenę, korzystając z popularności akcjiAl Boundy pisze:Yyy.... To nie.... Ja jestem bezduszna skanera...
Wysłano z LG V10 H960A
A mi to wisi czy weźmie - oby wpłaciła kasę na dzieciakiAl Boundy pisze:(...) że osoba która da najwięcej.... Finalnie auto weźmie![]()
Proszę bez offtopu i defetyzmuAl Boundy pisze:A czym tu się lansować? Jak to auto każdy zna...myślałem że uda się komuś wcisnąć trupa po klubowiczu
![]()
A wracając do tematu... Idea bardzo fajna, mam tylko nadzieję że osoba która da najwięcej.... Finalnie auto weźmie![]()
Wysłano z LG V10 H960A
A pomóc możesz i bez kupowania tego "paździerza"Dawid pisze:ja już nie licytuje...Leszek tym nie jeździł wiec nie chcę paździerza.Choć chęć pomocy dzieciakom...
Nie każdy ogarnia, nie każdy musi SnailuSnail pisze:A pomóc możesz i bez kupowania tego "paździerza"Dawid pisze:ja już nie licytuje...Leszek tym nie jeździł wiec nie chcę paździerza.Choć chęć pomocy dzieciakom.... Po prostu za te pieniądze, które zalicytowałeś kup coś do Krzywańca i zawieź tam, albo prześlij do kogoś kto tam pojedzie. Lista potrzebnych rzeczy będzie później.
Da się tą kaskę zagospodarować...![]()
![]()
To raczej nie pomoże licytacjidarbo pisze:oto cytat z poprzedniego właściciela Michora:
"Do 2010r, samochód w służbie KPRM, po czym zostały mi ślady w postaci ramek, drugiej anteny i zestawu głośnomówiącego nokii:)Właściciel wspominał że wymieniał fotel bo były wysiedziane -> stąd mam poliftowe, 2 elektryczne.
Podobno samochodem jeździł Leszek Millerw każdym razie, komplet kluczyków razem z czerwonym i kartą kodową, wgląd do poprzedniej umowy z KPRM na temat odsprzedaży samochodu - historia wiarygodna:) "
Samochód do 2010 w służbie KPRM. Czyli również w latach 2005-2007.
A może zamiast Millera...![]()
![]()
![]()
Dziwię się że w ogóle licytowaleśDawid pisze:ja już nie licytuje...Leszek tym nie jeździł wiec nie chcę paździerza.Choć chęć pomocy dzieciakom...