Wysłane z mojego Swift 2 X przy użyciu Tapatalka
Warto zaczekać ...nowy człowiek na forum i ze startu obwinianie klubowicza. To wygląda jak dla mnie na celowa rejestrację żeby kogoś zgnoic.Aczkolwoek mogę się mylić.Jesli okaże się że to prawda co autor pisze to zwrócę honor.cool_r pisze:No cała ta historia wygląda nieciekawie tak jak i z pewnością cały rachunek za nią. Jeśli jest to fakt to tego fachowca trzeba dodać na tym forum na czarną listę i koniecznie ostrzegać wszystkich przed korzystaniem z jego fachowych usług.
Nikt z osob,które znają Lancika ani on sam nie wypowiedział się w tym temacie,więc póki co niczego więcej się nie dowiemy.mikee72 pisze:Nie wiem, nie byłem, nie widziałem..
ale doświadczenie życiowe podpowiada mi, ze 'mechanik' to wzorcowy nierzetelny partacz i oszust
Znam takich, akurat z różnych dziedzin życia, niekoniecznie mechaników - i tu wszystko się zgadza.
Od siebie dodam, że dobrze że Thesis nie są takie popularne, bo autor posta już miałby podmienione swoje sprawne części.
proxima86.. mam nadzieję, że ten wpis o przejechaniu 7tys km to był żart,
ludzie potrafią zajeżdżać auta latami, tylko lejąc paliwo - możesz mi wierzyć, że nie robią NIC innego.