Oczywiście do zrobienia, tylko za cenę takiego Tipo pewnie kupiłby Giuliettę Veloce z TBi

Wysłane z mojego Moto G (5S) Plus przy użyciu Tapatalka
Jak zwykle wiesz lepiejFXX pisze: ↑05 lut 2019, 20:38 Ależ ja nie szukam problemu
Ja tylko stwierdzam fakt, że na tak cieniutkiej bazie jak zwykły McPherson i zwykła, najprostsza belka skrętna z tyłu zrobienie dobrze prowadzącego się samochodu to nie jest taka prosta sprawa. Ale w końcu dobre prowadzenie to pojęcie względne i subiektywne, więc jeśli Ci wystarczy zwykły zestaw sportowy do takiego zawieszenia to szanuję to, ale sportowe zawieszenie oparte na wielowahaczu to nie będzie i w kwestii prowadzenia będzie mu nadal brakowało![]()
Nie ja wiem lepiej, ale Ciebie przerasta konstruktywna dyskusja
Lekcji za Ciebie Panie wszystko wiedziedzacy nie odrobię, przykro mi bardzoFXX pisze: ↑05 lut 2019, 21:02Nie ja wiem lepiej, ale Ciebie przerasta konstruktywna dyskusjaI znowu mi AR wypominasz, boli Cię to czy jakiś kompleks masz?
Ale pozwolę dać Ci się wykazać, proszę wymień te samochody, które to tak z paluszkiem w 4 literkach oblatują swoich konkurentów na wielowahaczu![]()
A mi przykro nie jest