... wystarczy zadzwonić, zapytać a jeśli coś będzie na rzeczy to do Zabrza jak na stadion przy Roosvelta daleko nie mam (przyszły tydzień).
Pozdrawiam
... drogi Pawle do muzeum to mi dużo brakuje ale całe graciarstwo z podpisu jest, choć część aut jest wciąż "w workach". Obecnie nieco mocniej zacząłem pracować nad Junakiem, wkrótce małe info.Paweł Beski pisze: ↑09 cze 2019, 22:23 Trochę poza tematem. Adamie czy ty masz jakieś muzeum starej motoryzacji? Tylko czytając twój podpis, jestem pod wrażeniem ilości posiadanych przez ciebie aut.
... 2,0ie?pietrek125 pisze: ↑15 cze 2019, 21:06 125p 2,0ie to przekręcał licznik do zera tylko od drugiej strony... miny Januszy w VAG-ach bezcenne...
Mamy Caro Plus 1.4 (od nowości), jeździ całkiem fajnie, licznikowe 180-190 też poleci, więc jak na 1.4 naprawdę nie jest źlepietrek125 pisze: ↑15 cze 2019, 20:55 Oj tam od razu zepsuły... rzecz gustu... jak dla mnie za bardzo rzucony na glebę i nie jestem fanem obciągnietych opon... przód od borka w akwarium - bez sensu, choć takie wersje wyjeżdżały też z fabryki... zawsze można wrócić do oryginału...na pewno jeździ przyzwoicie choć z silnikiem 1.4 to szału nie ma...