...

Grupa Mazowieckie

Moderator: Wilkin

Awatar użytkownika
Wujek_2000
Klubowicz
Klubowicz

Garaż poszukiwany

Post autor: Wujek_2000 » 21 mar 2007, 11:48

Ja staram się coś znaleźć w okolicach Ochoty, Mokotowa i Ursynowa ale nie jest łatwo :?
Mam nadzieje, że szybko się coś znajdzie i Filip nie będzie musiał jeździć na to zad... :?
Lancia Kappa 3.0 V6 24V 1995 r.
Audi A6 3.0 TDI Quattro 2006 r.

filip

Garaż poszukiwany

Post autor: filip » 21 mar 2007, 17:31

"Wujek_2000" pisze:Ja staram się coś znaleźć w okolicach Ochoty, Mokotowa i Ursynowa ale nie jest łatwo :?
Mam nadzieje, że szybko się coś znajdzie i Filip nie będzie musiał jeździć na to zad... :?
Wujek to nie jest zadupie bo to cakiem nie daleko zalezy skad sie jedzie ale ani to ani tamto miejsce gdzie bylem nie jest takie zeby niestety pracowac tam na stale wiec moze i dobrze sie dzieje ze do zadnego z tych miejsc sie nie przywiazalem :roll:

Awatar użytkownika
EWCIA
Klubowiczka
Klubowiczka

Garaż poszukiwany

Post autor: EWCIA » 21 mar 2007, 19:11

Panowie więc byłam na ul .Staniewickiej. Miejsce, dojazd ok, ale tam są ze 4 zakłady typu mechanika /autek niem., serwis fiata, i ze 2 ogólne....Jest tam sporo garaży, nie wiem czy do wynajęcia, bo generalnie trzeba byłoby znaleźć właścicieli.Tam gdzie widziałam, ze ktoś się krząta to pytałam..niestety nic... Z tego co rozmawiałam z właścicielem jednego zakładu podobno ktoś chciał sprzedać miejsce po myjni /nadal tam chyba jest...właściciel był rano, więc z nim nie rozmawiałam ale jego sąsiad dał mi wizytówkę/ 2 stanowiska garażowe telefon 022 811 17 20 kom.0500 010 803, po prostu zapytajcie, może dawno już jest nieaktualne, może nie.
Powodzenia :wink:

p.s. tak naprawdę, to raczej trzeba jechać i szukać takich miejsc raczej w godzinach porannych ..niestety tak jak ja pojechałam po pracy, jest już za późno /tak mówił mi ten gość, co dał mi wizytówkę/.
kiedyś Kappa Blue Lady - obecnie Coupe 20VT ;-)

Awatar użytkownika
Wujek_2000
Klubowicz
Klubowicz

Garaż poszukiwany

Post autor: Wujek_2000 » 22 mar 2007, 23:03

No i chyba znaleźliśmy odpowiednie miejsce, nie chcę zdradzać szczegółów zanim nie dopełnimy formalności, co planowo ma nastąpić w piątek przyszłego tygodnia, bo nie chcę zapeszyć ale jesteśmy dobrej myśli i jak dobrze pójdzie SI wznowi działalność na wszystkich czterech stabilnych kopytach już od 1 kwietnia w nowej siedzibie :)
Trzymajcie kciuki :wink:
Lancia Kappa 3.0 V6 24V 1995 r.
Audi A6 3.0 TDI Quattro 2006 r.

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Mazowieckie :::”