Pozdro...
Moderator: wujekp
bez obrazy ale skoryguję - to był Su-27, leciał nim bodajże Korżuj i faktycznie bez lądowania - leciał na pokazy do Szwajcarii - polatał nad lotniskiem, poczekał na huk 100 tys. szczęk spadających na ziemię i tyle go było"Marcin_D" pisze:NO ja zobaczę co i jak będzie z programem, ale może będę w oba dni.
Kurcze a miałem nadzieję że w tym roku przyleci Su-37.
Jak kilka lat temu na pokazy lotnicze w Dęblinie przyleciał (brat był z jednostki oddelegowany) to taki pokaz możliwości dał, że wszystkim szczęki opadły. Leciał nim wtedy jakiś as rosyjckiego lotnictwa.
Najlepsze jest to żę wpadł nad Dęblin, żeby tylko pokaz zrobić, bo leciał z jakiejś wystawy z Autrii. Nawet nie lądował, tylko przyziemił i jak dał w piec to szyby w jakimś budynku na lotnisku powylatywały i z miejsca poszedł pionowo w górę (brachol mi film pokazał) i zrobił coś co tylko ten samolot potrafi - cobrę pionową - ale taką pełną, a nie taką lipę jak to amerykańskie F-XX robią.
Ludzie z branży po tym pokzie to brat opowiadał, że byli w takim szoku, że głowa mała.
Przy tym Suhoju to wszystkie F, Mirage itp. wymiękają.
jedyna różnica że w sobotę będzie jeden śmigłowiec (UH-60) więcej ... ja jadę na niedzielę, ale niestety nie Lancią"mikaeltdi" pisze:Hi! No co tam kombinuje się jakis spocik a'la Lancia? nie dałem rady do Morska i, ale jest szansa na pokaz do Radomia
...to który dzień lepszy jest już jakiś cynk w newsach na ten temat ?
Pozdro...
Kurcze a mnie się zdawało, że to był Su-37 - tak mi się jakoś zapamiętało - no było to kilka ładnych lat temu i mi się popierniczyło. A rzeczywiście leciał so Szwajcarii i na Su-27."pew" pisze:bez obrazy ale skoryguję - to był Su-27, leciał nim bodajże Korżuj i faktycznie bez lądowania - leciał na pokazy do Szwajcarii - polatał nad lotniskiem, poczekał na huk 100 tys. szczęk spadających na ziemię i tyle go było"Marcin_D" pisze:NO ja zobaczę co i jak będzie z programem, ale może będę w oba dni.
Kurcze a miałem nadzieję że w tym roku przyleci Su-37.
Jak kilka lat temu na pokazy lotnicze w Dęblinie przyleciał (brat był z jednostki oddelegowany) to taki pokaz możliwości dał, że wszystkim szczęki opadły. Leciał nim wtedy jakiś as rosyjckiego lotnictwa.
Najlepsze jest to żę wpadł nad Dęblin, żeby tylko pokaz zrobić, bo leciał z jakiejś wystawy z Autrii. Nawet nie lądował, tylko przyziemił i jak dał w piec to szyby w jakimś budynku na lotnisku powylatywały i z miejsca poszedł pionowo w górę (brachol mi film pokazał) i zrobił coś co tylko ten samolot potrafi - cobrę pionową - ale taką pełną, a nie taką lipę jak to amerykańskie F-XX robią.
Ludzie z branży po tym pokzie to brat opowiadał, że byli w takim szoku, że głowa mała.
Przy tym Suhoju to wszystkie F, Mirage itp. wymiękają.
A ten zespół akrobacyjny jest na rosyjskich samolotach ale to amerykanie - w ogóle jeśli chodzi o zespoły akrobacyjne to najgorsze airshow w historii - żadnego naprawdę sławnego