może jest sposób

pomyślałem o ozonowaniu wnętrza i instalacji nadmuchowej, chyba 150zł,
kol. sam kiedys robił psikusy z ...smrodkiem sam go tworząc

hmm no nie wiem, czy cos poradzi, bo moja narzeczona jest farmaceutka i nie kojarzy, czym to mozna wyczyscic ..."skyblu" pisze:zapytam kol. jest farmaceutą
może jest sposób![]()
Nie bądź taki do przodu."FajeK" pisze:oj koledzy jak czytam niektore wypowiedzi to az zal dupe sciska
zatuszuj sprawe i sprzedaj a ktory z was chcialby kupic takie auto ?? jakby potem klnal na sprzedawce ze oszust i cham
jedyna rada wyciagnac narazie ta czesc tapicerki z auta i sprubowac uprac jak nie pomoze to patrzec na alegro i kupic nowe tylko wyciagnac jak najszybciej i jezdzic nawet z goła blacha
hehe tak masz racje...ale jak dywan wypierzesz i po kłopocie..a jak auto całe przesiaknie - wykladzina podlogi, gabki, wygłuszenia....to sie nei da wyprac tak łatwo......"Kinga" pisze:Z tym smrodem to chyba trochę przesadzacie, wiecie ile litrów mleka moje dzieci wylały w domu na dywan? Jak się wypierze to nic nie śmierdzi
ehh chciałbyś kupić takie auto z niespodzianka ??"kaeres" pisze:Nie bądź taki do przodu."FajeK" pisze:oj koledzy jak czytam niektore wypowiedzi to az zal dupe sciska
zatuszuj sprawe i sprzedaj a ktory z was chcialby kupic takie auto ?? jakby potem klnal na sprzedawce ze oszust i cham
jedyna rada wyciagnac narazie ta czesc tapicerki z auta i sprubowac uprac jak nie pomoze to patrzec na alegro i kupic nowe tylko wyciagnac jak najszybciej i jezdzic nawet z goła blacha
Nie wiesz co mleko może nawyczyniać.
Prościej ludzkiego trupa posprzątać mówiąc w przenośni.
Raz tylko troszkę mleka mi się wylało w lodówce, na szczęście w schowku na drzwi.
Wpadło gdzieś w uszczelki i po kilku dniach szorowania, wstrzykiwania, wypłukiwania różnych chemikaliów dałem za wygraną i wezwałem serwis.
Po rozpoznaniu przyczyny tylko się zaśmiali i wymienili całe drzwi utwierdzając mnie tylko w tym co już odkryłem po całej tej mlekowej wojnie.
DRZWI NA ŚMIETNIK.