Znając życie kolega ma walnięty czujnik temp. w lusterku i mu pokazuje niższą temp. niż w rzeczywistości.ESSOX pisze:Że w połowie maja ktoś o to spyta to nie myślałem
Lybra - Dżwiękowy sygnał po przekreceniu kluczyka
- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
Re: Dżwiękowy sygnał po przekreceniu kluczyka
Temperaturę mam prawidłową, jak na termometrze za oknemDudi pisze:Znając życie kolega ma walnięty czujnik temp. w lusterku i mu pokazuje niższą temp. niż w rzeczywistości.ESSOX pisze:Że w połowie maja ktoś o to spyta to nie myślałem

- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
I pika nawet gdy masz więcej niż 3 st???pamaj pisze:Temperaturę mam prawidłową, jak na termometrze za oknemDudi pisze:Znając życie kolega ma walnięty czujnik temp. w lusterku i mu pokazuje niższą temp. niż w rzeczywistości.ESSOX pisze:Że w połowie maja ktoś o to spyta to nie myślałem

Re: Lybra - Dżwiękowy sygnał po przekreceniu kluczyka
Chyba nic dziwnego, jeśli w dzień w niektórych miejscach jest ok. 7*C to całkiem możliwe, że rano było 3*C lub nieco niżej 

Peugeot 508 II SW 1.6pT
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 159 SW 2.4JTDm
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 159 SW 2.4JTDm
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Nie wiem ile wtedy było na dworze bo nie kojarzyłem tego z temperaturą. Teraz jak zapika to luknę. Mogło być z 4-5 st. Nie wiem. Zimno było.I pika nawet gdy masz więcej niż 3 st???
- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
Powyżej 3 nie ma prawa się odezwać. Jeśli tak jest, to masz coś nie tak.pamaj pisze:Nie wiem ile wtedy było na dworze bo nie kojarzyłem tego z temperaturą. Teraz jak zapika to luknę. Mogło być z 4-5 st. Nie wiem. Zimno było.I pika nawet gdy masz więcej niż 3 st???
Będę czuwał]Powyżej 3 nie ma prawa się odezwać. Jeśli tak jest, to masz coś nie tak.