Była w postaci nagródTaz pisze:na plus w zasadzie wszystko, na minus - de facto tylko jeden model lancii dostarczony przez dealerów (w 4 egzemplarzach). No i albo ja przegapiłem, albo ta firma od kosmetyków samochodowych się nie pojawiła.

Moderator: wujekp
Była w postaci nagródTaz pisze:na plus w zasadzie wszystko, na minus - de facto tylko jeden model lancii dostarczony przez dealerów (w 4 egzemplarzach). No i albo ja przegapiłem, albo ta firma od kosmetyków samochodowych się nie pojawiła.
Trochę szkoda, bo pewnie wielu z nas miałoby kilka pytań do specjalisty.wujekp pisze:Była w postaci nagródTaz pisze:na plus w zasadzie wszystko, na minus - de facto tylko jeden model lancii dostarczony przez dealerów (w 4 egzemplarzach). No i albo ja przegapiłem, albo ta firma od kosmetyków samochodowych się nie pojawiła.- a w planie nie było innej jej obecności
Specjalista pojawi się na forum , by udzielać porad jak dbać o swoje autoTaz pisze:Trochę szkoda, bo pewnie wielu z nas miałoby kilka pytań do specjalisty.wujekp pisze:Była w postaci nagródTaz pisze:na plus w zasadzie wszystko, na minus - de facto tylko jeden model lancii dostarczony przez dealerów (w 4 egzemplarzach). No i albo ja przegapiłem, albo ta firma od kosmetyków samochodowych się nie pojawiła.- a w planie nie było innej jej obecności
ciociaE pisze:Ale ten baner ma teraz szybkie przekierowanie do relacji ze zlotu