No i Duch się obraził i nie przyjedzie, a tak liczyłem na jego udziałfaraon pisze: Szukam czwartego do brydża. Nie chcę "dziadka"

PS. Irek coś wspominał że będziesz dziadkiem

Moderator: wujekp
No i Duch się obraził i nie przyjedzie, a tak liczyłem na jego udziałfaraon pisze: Szukam czwartego do brydża. Nie chcę "dziadka"
W takim razie zostaw "Dziadka" weź "Ducha" i przyjeżdżaj - "Ducha" nauczymy graćDuch-Dziadka pisze:To ja zostaje w domku...faraon pisze:
Szukam czwartego do brydża. Nie chcę "dziadka"
Bufi ja już zbieram puszkibufi pisze:Jak nie braknie kabzyTo grzyby na Magurce zbierać, wielka przyjemność
Rafako pisze:Dość szybko ale my się piszemy (choćby trzeba było wziąć kredyt w providencie).
Serdecznie pozdrawiam.
Karolcia a ty LT 35 sie nie wybierasz w Bieszczady?Karolcia pisze:Rafako pisze:Dość szybko ale my się piszemy (choćby trzeba było wziąć kredyt w providencie).
Serdecznie pozdrawiam.
Moja mamuśka tam pracuje to Ci załatwię![]()
![]()
Gros pisze:Karolcia a ty LT sie nie wybierasz w Bieszczady?Karolcia pisze:Rafako pisze:Dość szybko ale my się piszemy (choćby trzeba było wziąć kredyt w providencie).
Serdecznie pozdrawiam.
![]()
Karolina do pioruna ten skrót to nie vw LT TYLKO Lancia TurboKarolcia pisze:Gros pisze:Karolcia a ty LT sie nie wybierasz w Bieszczady?Karolcia pisze:Rafako pisze:Dość szybko ale my się piszemy (choćby trzeba było wziąć kredyt w providencie).
Serdecznie pozdrawiam.
![]()
Nie.bo tam tylko Lancie wpuszczajaale Ci się oberwie
![]()
Gros pisze:Karolina do pioruna ten skrót to nie vw LT TYLKO Lancia TurboKarolcia pisze:Gros pisze:Karolcia a ty LT sie nie wybierasz w Bieszczady?Karolcia pisze:Rafako pisze:Dość szybko ale my się piszemy (choćby trzeba było wziąć kredyt w providencie).
Serdecznie pozdrawiam.
![]()
Nie.bo tam tylko Lancie wpuszczajaale Ci się oberwie
![]()
a ty zaraz domysły snujesz
Czekam do końca ankiety. Resztę powiedziałem Ci "by phone". Nie mam nic przeciwko, aby w tym temacie (albo na PW) osoby pewne na 100 % poinformowały mnie o tym. Jeśli będzie łącznie ok. 30 osób naprawdę chętnych, to zrobimy małe "co nieco" już w tym roku. Ja jestem ZA, a nawet NIE przeciw.Gros pisze:Andrzej i co z tematem czas biegnie trza rezerwować wolne a tu cisza ?