Wyjazd na "zlot ogólnopolski" w Tychach 9- 10 wrze
Moderator: Wilkin
A co na to Radicz? Ja wolałbym troche tańszego poszukać lokalu ale w sumie tam jest naprawde ładnie.
Pozdrawiam
Mariusz z Warszawy.
Lancia Kappa 2.4 LX 98r (LPG)
502-535-995
Mariusz z Warszawy.
502-535-995
No wiesz Maniek... Nie chcę nic sugerować... Mi się ten lokal bardzo podoba"Maniek" pisze:A co na to Radicz? Ja wolałbym troche tańszego poszukać lokalu ale w sumie tam jest naprawde ładnie.

Dellti- jesteś zdecydowany na Morsko?
Pozdro!
Nie koniecznie, jeżeli ktoś ma inną ciekawą propozycję to chętnie. Kto wogóle zostaje na noc?"Radicz" pisze:No wiesz Maniek... Nie chcę nic sugerować... Mi się ten lokal bardzo podoba![]()
![]()
Ja z Ewcią jesteśmy na TAK. Jeśli jednak masz coś innego na oku, to dawaj.
Dellti- jesteś zdecydowany na Morsko?
Krzysiek
V6
V6
Może to źle zabrzmiało... Miało być takie: "Wiesz Maniek"- znaczy takie: "Hmm"
Ja też jestem otwarty na inne propozycje!!!

Ja też jestem otwarty na inne propozycje!!!
Ja poszukam noclegu z Kasią w Krakowie.Ogólnie takie mieliśmy zamiary i chyba będziemy tego się trzymać.Jeszcze wszystko się okaże na miejsu w Tychach.W takim razie widzimy się na stacji shell w kierunku Katowic.
Pozdrawiam
Mariusz z Warszawy.
502-535-995
Mariusz z Warszawy.
502-535-995
Możesz sobie z góry darować poszukiwania. W weekend Kraków zapchany przez obcokrajowców wszelkiej masci. Za względny standart płacisz x 3. Dlatego proponowałem wam nocleg 25km od Krakowa. Radicz Wam wszystko przekaże - rozmawialiśmy przez telefon."Maniek" pisze:Ja poszukam noclegu z Kasią w Krakowie.Ogólnie takie mieliśmy zamiary i chyba będziemy tego się trzymać.J
Strang Delta 1,9td

A więć dalsza integracja w Krakowie po spocie w Tychach uważam za naprawde udaną. Jeszcze raz dziękuje Grzesiowi i Małgosi za oprowadzenie nas po Krakowie w mega szybkim czasie i pokazaniu gdzie tkwi urok tego przepięknego miasta.
No i oczywiscie ta wspaniala integracja 

Pozdrawiam
Mariusz z Warszawy.
502-535-995
Mariusz z Warszawy.
502-535-995