I chyba trzeba bedzie tak zrobić wtedy będzie wszystko jasneAl Boundy pisze:Ponoć najlepiej posypać karoserię sproszkowanym magnesem....

Moderator: andrzej1
I chyba trzeba bedzie tak zrobić wtedy będzie wszystko jasneAl Boundy pisze:Ponoć najlepiej posypać karoserię sproszkowanym magnesem....
Poprzednią Kappe to mi załatwili w pierwszą noc a miałem eskorta i passata i ani jednej ryski , a w drugiej Kappe mam już drugą przednią szybę do roboty sporo nowych rys i teraz to, a wrogów nie mam kiedy sobie narobić, bo od rana do wieczora w pracy, a po pracy uciekam z miasta nad jezioro lub do znajomych, lub do siostry, tak że w domu tylko śpię jak w lecie tak i w zimiekuba88 pisze:Jednego nie rozumiem w nawiązaniu do kilku innych twoich postów, Czy masz jakiegoś sąsiada z którym nie możesz się dogadać, lub w inny sposób czymś go irytujesz? Nie wierzę raczej w opcję, że ktoś niszczy kappę z zazdrości lub zawiści, gdyż na Opolszczyźnie włoszczyzna nie jest jakoś szczególnie popularna. Rozumiem jakieś nowe audi, mercedes czy coś tego typu, ale nie starsza lancia, gdzie są osoby, które nawet nie wiedzą co to jest. Może się powtarzam w swoich teoriach, ale taka refleksja mnie naszła.
Albo nawet sproszkowanym magnezem (pyłem).andrzej1 pisze:I chyba trzeba bedzie tak zrobić wtedy będzie wszystko jasneAl Boundy pisze:Ponoć najlepiej posypać karoserię sproszkowanym magnesem....