ZDJĘCIA SPOT WARSZAWA 19 .11.2006

Grupa Mazowieckie

Moderator: Wilkin

Awatar użytkownika
grzole
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: grzole » 22 lis 2006, 0:41

Widze, ze ominalem fajnz spot. Szczegolnie spodobaly sie mojej osobie zdjecia z analiza menu.
2x Kappa LS 2.0 20v '95 & '98 + Thema 2.0 ie 8v '89 + Punto Evo 1.4 MyLife '11
tel. 501-122-517

Awatar użytkownika
Nat
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Post autor: Nat » 22 lis 2006, 0:55

"januszbb" pisze:Gdyby nie radosne twarze - to można by pomyśleć, że to " I pierwszy podziemny zlot - LANCIA ZESZŁA DO PODZIEMIA" :)
Super :!: :!:
Tak nawiasem mówiąc to było trzy piętra nad poziomem gruntu! :)
"Grzole" pisze:Widze, ze ominalem fajnz spot.
Grześ, zaniedbujesz nas ostatnio, bardzo! Ale chyba nie zapomniałeś, że w zasadzie każdy spot jest fajny ( z tych, które pamiętam ;))
Fakt, ten był wyjątkowo liczny. Wyjątkowo nam też obrodziła płeć piekna! : yesyes :
A i aut było niemało, pomimo, że Radicze zrobili wszystko, by ich ilość była jak najmniejsza- spośród czterech Lanci, które posiadają, przyturlali się tylko jedną! :roll:
Pozdrawiam
Nat
Obrazek + Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske? ;)

Awatar użytkownika
Zygi
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Zygi » 22 lis 2006, 13:45

Muszę się jakoś ogarnąć i dotrzeć wreszcie na spot. Mój pierwszy..i ostatni zarazem był jeszcze przed wakcjami i miło go wspominam. Dlatego teraz się kuruje i może nic mi nie wypadnie na następny spot.

Ps. Chyba wczoraj to Ciebie Rado widziałem w tej srebrnej zecie na Niepodległości ok. 19?? Niestety spieszyłem się i nie mogłem się zatrzymać. Ale miło było zobaczyć znajomą twarz klubowicza:) Pozdrawiam
Od czasu do czasu kierowca Kappy 2.4jtd, Kappy 2.4jtd SW oraz Ducato 2.3jtd.
A na własność Kelly's MAGIC black;)

Awatar użytkownika
rado
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: rado » 22 lis 2006, 15:27

"Zygi" pisze:Muszę się jakoś ogarnąć i dotrzeć wreszcie na spot. Mój pierwszy..i ostatni zarazem był jeszcze przed wakcjami i miło go wspominam. Dlatego teraz się kuruje i może nic mi nie wypadnie na następny spot.

Ps. Chyba wczoraj to Ciebie Rado widziałem w tej srebrnej zecie na Niepodległości ok. 19?? Niestety spieszyłem się i nie mogłem się zatrzymać. Ale miło było zobaczyć znajomą twarz klubowicza:) Pozdrawiam
No właśnie . Miło było przez szybę pomachać znajomemu : yesyes :
----------------------
Rado
Zeta 2.1TD
0506 009 657
----------------------

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Mazowieckie :::”