Morsko
Moderator: wujekp
Morsko
A czytając relacje już zacząłem się "obawiać", że tym razem żadnych ekscesów nie było"marmal" pisze:Mam nadzieję iż na kolejnym zlocie nie wdepnę w mojej łaziencena kolejną zakochaną parę

Zazdrość mnie zżera, zżera, zżera, uuuuuu....

homo homini Lancia (est)
Było: Dedra 2.0 ie, Kappa 2.0, Kappa 2.4 JTD
Jest: Delta II 1.6 8V (w rodzinie
)
Było: Dedra 2.0 ie, Kappa 2.0, Kappa 2.4 JTD
Jest: Delta II 1.6 8V (w rodzinie

Morsko
Co się działo na zlocie to tylko wiedzą Ci którzy tam zawitali ... prawie przez całą droge powrotną milczeliśmy tak było nam smutno, że już się skończyło ....dziękuję wszystkim zgromadzonym za spędzenie czasu z wami ... ja poprostu w to wsiąkłam - jak rozmawiam ze znajomymi to myślą sobie "maniaczka jaka czy co ?" ... poprostu jedna wielka rodzina... Dziękuję wszystkim przybyłym na zlot - jesteście debest
Sylwia

Sylwia
Pajda z włoskiej stajni.
Morsko
Kołobrzegu nie wspominam bo słów brakuje, aby słowami to wyrazić.
Morsko?
To przecież jak "Powtórka z rozrywki"... W sumie to sam się dziwię, że w ogóle tworzę coś na ten temat. To można było tylko przeżyć!! Dać się poznać (choćby chrapaniem
) i poznać TAKICH ludzi... Opisać to? Nie wiem, czy Mickiewicz dałby rade opisać atmosferę i Tworzących ją.
Dziękuję Wszystkim za te chwile
Morsko?
To przecież jak "Powtórka z rozrywki"... W sumie to sam się dziwię, że w ogóle tworzę coś na ten temat. To można było tylko przeżyć!! Dać się poznać (choćby chrapaniem

Dziękuję Wszystkim za te chwile

Morsko
Dziękujemy za kolejną dawkę pięknych zdjęć,zwłaszcza tych jaskiniowych bo trochę ich brakowało.
Ps! Jak mówi historia - tam gwałcono kobiety i dlatego mieliśmy taki problem by nasze panie odnaleźć i wyprowadzić z niebezpiecznych rejonów

Pozdrawiam - Marian
Morsko
Najchętniej wsiadł bym do Kapiszona i pojechał do Morska raz jeszcze, oczywiście pod warunkiem że spotkalibyśmy się i Ci którzy byli i Ci którzy dojechali by pierwszy raz, bo naprawdę było warto

Dzięki Roman za fotki.................i do szybkiego zobaczenia.
Morsko
Miło by było spotkać się i sączyć ze szklaneczki odrobinę "rudej", oh jakże by było miło"arkashka" pisze:Piotrze! Podaj tylko czas i miejsce - na nas możesz liczyć"kappa96" pisze: Najchętniej wsiadł bym do Kapiszona i pojechał do Morska raz jeszcze, oczywiście pod warunkiem że spotkalibyśmy się i Ci którzy byli i Ci którzy dojechali by pierwszy raz, bo naprawdę było warto![]()
![]()

Mam Arku cichą nadzieję że za czas niedługi spotkać się Nam uda.

Może w bardziej zimowej scenerii !!!!
Morsko
Pilnie śledzę promocje w Tesco"kappa96" pisze:Miło by było spotkać się i sączyć ze szklaneczki odrobinę "rudej", oh jakże by było miło![]()
Mam Arku cichą nadzieję że za czas niedługi spotkać się Nam uda.![]()
Może w bardziej zimowej scenerii !!!!

Czekamy równie niecierpliwie na możliwość spotkania