Tak się zastanawiam... a, nie. Jeszcze raz Ci napiszę, bo widzę że nie dociera do Ciebie,
cenzura...Ty mnie chyba z kims pomyliłeś - bardzo, ale to bardzo rzadko i wyjątkowych sytuacjach daję upust mojej przesmiewczej naturze, przerysowując obraz niektórych użytkowników Thesis. Ale jedziemy z tym koksem.
pääkäyttäjä pisze:Użyszkodnicy Thesisów to nie plebs z Lybrami, klasa sama w sobie

Nie mogłem się powstrzymać - pozorowany zlot dla wybranych

No i co tu jest nie tak? Podpowiem Ci - nie załapałeś ironii. Takiej samej, jaką rzekomo było określenie kogoś tłem. I co tera, łyso Ci? Że niby co, z paru osób, zadzierających nocha, nie mogę drzeć łacha? Dziwne - moralność Kalego. Wy tło, nas nie obrażać. Weeeź...
pääkäyttäjä pisze:Jakby Ci to napisać, żebyś zrozumiał... jest tu paru "Thesisowców", co uwazaja się za lepszych bo mają "prestiżowe limuzyny za piętnaście koła". Wiesz, ja jestem tłem I pewnie I tak nie mam nic do gadania... I żeby było śmieszniej, to takiej "hiszpańskiej wsi" I wywyższania się nie było na spocie/zlocie KSI/IKS (pomijam, że na spotach tego typu panuje atmosfera jak u przyszczoli z VAG'a).
Tu chyba też się nie pomyliłem? Zwróć uwagę na ostatnie zdanie, bo chyba nie załapałeś porównania i aluzji. Ile razy było tak, że "nie mówcie źle o naszych autach bo się na Was poobrażamy". I żeby to jeszcze były teksty równające Thesis w stronę złomu, ale nie.
pääkäyttäjä pisze:Bo jak na sycylijskich
bossów z luparami przystało, po przystawieniu "Burgmanom" tychże obrzynów do głowy, wrzucili by te ich Burgmany to bagajów albo spalili. Bo co im tu takie popierdółki impreze psuć będą

Ironia, synek, ironia

Bardzo trudne, ironia podszyta szyderstwem. To było celowe i z premedytacją. Bo zaleciało takim zadufanym w sobie sposobie podejścia do tematu "co to my nie jestesmy".
pääkäyttäjä pisze:Ależ proszę bardzo, kogo (i pewnie nie tylko ja) uważam za Thesis-terrorystów: Aufer, Flyman, Belial. Tak na szybko, jak tak czyta się ich posty. Twój ruch.
Spełniłem Twoją prośbę, żeby gołym palcem wskazać ubranych, konkretnych ludzi oraz aby nie wrzucać do wora wszystkich. Ba - napiszę więcej, widocznie sobie zasłużyłeś, bo Ty i pozostali wymienieni to jednak nie wszyscy użytkownicy Thesis. No, chyba że uwazasz/cie się za ich przedstawicieli... to zmienia wszystko.
belial666 pisze:Można tak bez końca, czy niechamskie ??
Zajrzyj najpierw do słownika; sprawdź też słowa
ironia, sarkazm, aluzja. Dwa - odbijam Twoją piłeczkę, masz się za świętego? Jeszcze jakieś wonty, miglanc?