Szybkiego powrotu do zdrowia
Moderator: wujekp
Ja tam wierzę lekarzom nie guglowi. U mnie podbiegnięcia krwawe są na prawej nodze od kolana w dół.zygmunt1 pisze:.... Półpasiec ma się pojawiać na twarzy lub tułowiu i boleć, wg googla
Faktycznie nie za fajnie. My póki co ok i mam nadzieję, że nic się nie wyklujewojciech711 pisze:u mnie szału nie ma , temperatura puściła po 1 dniu ale nadal czuje się słaboSnail pisze:No to jeszcze jakieś trzy dni i będzie wiadomo kto złapał a kto nie...
bul gardła ustępuje powoliśmiem twierdzić że to jest ostre przeziębienie
Dokładnie ON półbatman pisze:Faraon - mam nadzieję że to nie półpasiecMiałem i nie życzę, boli okropnie, nawet włosy, i ani siedzieć ani spać.... masakra.
faraon pisze:Dokładnie ON półbatman pisze:Faraon - mam nadzieję że to nie półpasiecMiałem i nie życzę, boli okropnie, nawet włosy, i ani siedzieć ani spać.... masakra.
pasiec. A jak boli
Dali mi nawet tramal (lek na pograniczu narkotyku) - jak dotąd nie wziąłem. Na starość nie chcę zostać ćpunem
Dzięki za wsparcie duchowesiwyX pisze:Panie Faraonie szybkiego powrotu do zdrowia życzę Kto jak Kto ale Faraon da radę
Ty się nie śmiej. Amerykańscy naukowcy (z Kamilem Nosalem z RadiaZet) mają bezpłatny dowód wprost, że to prawda i ... tylko prawda. A my, "gupie ciołki", takiej wiedzy nie potrafimy sprzedać i na niej zarobić. Ferdek Kiepski wiedział by co i jak coby trzepać kasioręA tyle się pisze o negatywnym oddziaływaniu fal elektromagnetycznych z telefonów na organizm...