Art92 pisze:
I to właściwie jest znakomitym podsumowaniem całej tej hucpy.
Mam do PO jeden zarzut, za to duży i konkretny - jeśli będę zapier...

całe życie, odkładając 1/3 mojej pensji do skarbonki Państwa i zdechnę w wieku lat 65 czy 67, moja żona nie zobaczy złamanego grosza z tych pieniążków i będzie musiała "żreć gruz" do kńca swoich dnia, a jakiś sk...

syn, dyrektorek w ZUS-ie sobie za ten hajs nowe służbowe X3 kupi. A wszystko to dzięki dzięki zasr...

mu Tuskowi i jego złodziejom. Ludzie, czy wy k...

tego naprawdę nie widzicie

Osobiście mam w d...

TK, Tuska, Schetynę, Kaczyńskiego, Petru-Swetru i innych. Niech sobie kradną dalej i dławią się ośmiorniczkami ale niech k...

dadzą mi i mojej rodzinie żyć. Naprawdę nie rozumiem jak można zostać bezczelnie wyrąbanym w łeb z przywilejów emerytalnych i związanych z ubezpieczeniem społecznym i dalej klaskać jaki to ten Donald jest dobry i jak to mu się udało. Tak udało mu się, wydymać nas z naszych pieniędzy

Czy zmieni to PIS czy Kukiz czy Mikke czy Nowoczesna, mam to w d...

interesuje mnie jedno - oddajcie mi k...

moje pieniądze, ktore bezczelnie ukradliście.
Serdecznie pozdrawiam.
Jest: Mercedes W123 200D '83 + Ford Mustang V ’06 + Mini Cooper ’05 + Skoda Superb 2.0 4x4 ’24...
Były: K SW 2.4 20V, Lybra SW 2.0 20V, K 2.0 20V x 2, Y10 bicolore, K 2.0 20VT, Thema 2.0 16V x 2, Delta II 1.6 8V, Y 1.2 8V, Y 1.2 16V, Y10 Selectronic, Delta HPE 2.0 16V bicolore, K 2,4 20V, Thesis 2.0 20VT...