Oska pisze:w takim razie... będe!mam nadzieję, że dojadę

Moderator: wujekp
A czemu masz nie dojechać??? Patrząc na mapę to z Warszawy masz z górkiOska pisze:w takim razie... będe!mam nadzieję, że dojadę
No, bo nigdy nie wiadomo co sie zepsuje po drodzeSnail pisze:A czemu masz nie dojechać??? Patrząc na mapę to z Warszawy masz z górkiOska pisze:w takim razie... będe!mam nadzieję, że dojadę
. Dasz na luz i dotoczysz się. Jeszcze hamować będziesz musiał. Nie to co ja...pod górkę na jedynce...
Nie ma takiej opcji żeby się coś miało zepsuć - to jest lancia przecież !!! W dodatku EVOOska pisze:No, bo nigdy nie wiadomo co sie zepsuje po drodzeSnail pisze:A czemu masz nie dojechać??? Patrząc na mapę to z Warszawy masz z górkiOska pisze:w takim razie... będe!mam nadzieję, że dojadę
. Dasz na luz i dotoczysz się. Jeszcze hamować będziesz musiał. Nie to co ja...pod górkę na jedynce...
Z tego co mnie słuchy doszły to Alan i Stabraw się bawili w karaokeMacioBA pisze:Z założenia myśleliśmy, że przy okazji zakrapianego "konkursu o marce" będziemy się jeszcze lepiej bawić niż przy karaoke, ale jednak lobby biesiadne jest wyjątkowo silne
dlatego też zorganizujemy temat karaoke
. W ośrodku jest odpowiedni sprzęt i znajdzie się człowiek, który to może umiejętnie poprowadzić, choć przyznam szczerze bardziej wesoło by było, gdyby "prowadzący" wyłonił się z naszego grona
Ale co mamy szykować? Zatyczki do uszu czy dużo "znieczulacza" w płynie?Oska pisze:O tak! Karaoke! Szykujcie się, bo nie lubię przegrywać
Śpiewać każdy może,Snail pisze:Ale co mamy szykować? Zatyczki do uszu czy dużo "znieczulacza" w płynie?Oska pisze:O tak! Karaoke! Szykujcie się, bo nie lubię przegrywać
Karaoke to bardzo wazna i konkretna sprawa przeciez!rob_13376 pisze:Lubię czytać takie "konkrety" (vide - tytuł wątku, nie karaoke)...
![]()
Bez ściemy...
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
R.
Myślę że bez większego problemu poradzi sobie z tym zadaniem mega-trio ze Stalówki : Faraon-Taz-Zoom ,wystarczy im delikatnie zasugerować i ...sowicie napoićMacioBA pisze:... ale jednak lobby biesiadne jest wyjątkowo silnedlatego też zorganizujemy temat karaoke
. W ośrodku jest odpowiedni sprzęt i znajdzie się człowiek, który to może umiejętnie poprowadzić, choć przyznam szczerze bardziej wesoło by było, gdyby "prowadzący" wyłonił się z naszego grona