Nie ma sprawy ja jestem za tymManiak pisze:My tylko po zaliczce jesteśmy, może nas przygarnij Andrzeju.![]()
Maniak z młodym(Mateuszem)
Pozdrawiam brać klubowiczów

Moderator: wujekp
Nie ma sprawy ja jestem za tymManiak pisze:My tylko po zaliczce jesteśmy, może nas przygarnij Andrzeju.![]()
Dzięki , to do miłegoandrzej1 pisze:Nie ma sprawy ja jestem za tymManiak pisze:My tylko po zaliczce jesteśmy, może nas przygarnij Andrzeju.![]()
Ile masz miejsc w tym domku???andrzej1 pisze:Witam u mnie się plany trochę się po zmieniały i nie jadę z rodziną tylko sam, mam domek zarezerwowany i może ktoś chętny do kompletu lub mnie ktoś przygarnie do kompletu?
Już z Maniak z młodym się ustaliliśmy chyba że jakąś dokładkę spania postawićDudi pisze:Ile masz miejsc w tym domku???andrzej1 pisze:Witam u mnie się plany trochę się po zmieniały i nie jadę z rodziną tylko sam, mam domek zarezerwowany i może ktoś chętny do kompletu lub mnie ktoś przygarnie do kompletu?
Jakby co piszę się na razie 1-osobowo na 2oo przyjadę chyba![]()
PWcmaciek pisze:Lepiej późno niż wcale.
Z różnych przyczyn dopiero teraz zapada decyzja o wyjeździe na zlot. Jadę sam, więc albo mogę dołączyć do kogoś albo kogoś zapraszam do, że tak powiem "dwójki" itd. Dopasuję się. Od piątku do niedzieli. Ostatecznie sam wezmę dwójkę, ale siedzieć samemu. Pozdrawiam.
Maciek.
Ode mnie też wpłata poleciała.cmaciek pisze:Proszę o rezerwację pokoju dla dwojga
Dudi + cmaciek.
Jutro regulujemy należność i............do zobaczenia w czerwcu