Pisałem już raz w grudniu, pozwolisz, że skopiuję, bo mi się pisać ponownie, od nowa nie chce.
Powód utraty zaufania Zarządu do mojej osoby jako PR, jest zrozumiały, jasny i czytelny.
Tekst z dnia 02.12.2014 w temacie ?Zmiany w regionie?.
Zwróciłem się z prośbą o skrócenie bana dla dwóch naszych kolegów. - Niezgodne z regulaminem.
Zwróciłem uwagę, że kolega klubowicz w profilu w miejscowości ma wpis DW. Dowiedziełem się, że robię wycieczki personalne. Mam teraz i ja fajną miejscowość WPR.
Zmoderowałem kilka wpisów swoich koleżków, nie zaznaczając powodu moderacji. Wywaliłem w niebyt kilka wpisów OT, zamiast umieścić je w śmietniku.
Specjalnie dla mnie stworzono oddzielny temat, w którym miałem wyjaśnić nieporozumienia z moderatorem FXX, a gdzie generalnie toczyłem potyczki słowne również z innymi klubowiczami, moderatorami i prezesem.
Generalnie, byłem upierdliwy, niesprawiedliwy, niepoprawny i zapewne nie czytałem wszystkiego ze zrozumieniem.
Jeśli jeszcze o czymś zapomniałem, to przepraszam.
Inna wizja rozwoju regionu, czyli drugi powód nie jest jasny, bo Zarząd nie przedstawił swojej wizji, ale generalnie nie musiał.
Słowa:
[...] ?Dodam, że ani jednym moim słowem nie wspomniałem, że odebranie mi tej zaszczytnej funkcji było niesprawiedliwe. Wręcz przeciwnie, ja na to zasłużyłem. Decyzja zarządu jest zrozumiała i zgodna z wytyczoną przez niego drogą?. [...]
Mogą brzmieć, jakbym robił z siebie ofiarę, ale nie muszą. Nie czuję się ofiarą. Czuję się, jakby wolniejszy.
Topciu1, Twój ruch.