Wojciech Pogoda/wojciech.pogoda(małpa)poczta.onet.pl/512286009/Lancia Kappa SW 2.4 jtd/1999/Nakło Nad Notecią/Kujawsko-Pomorskie
Jeśli będę mógł potem kupić dwumas do mojej Kappy za pół ceny to jestem w stanie podjechać na przegląd do Torunia czy GdańskaDudi pisze:i 50% zniżki na samochody powyżej 10 lat.
dobry pomysłfotisk pisze:A ja już się zapisałem na przyszłą sobotę... tak sobie pomyślałem, może by zrobić taką ankietę, zgodną z listą pozycji na przeglądzie, aby poznać, co najczęściej się psuje w naszych autach... tak dla ciekawości i sprawdzenia jak dbamy o nasze włoszki???
Się zrobiTomcjusz pisze:Jeżeli jeszcze da się dopisać to ja też na samym końcu...
Tomek Szota/tomcjusz(małpa)wp.pl/512964101/Lancia Delta 1,6 16V/1997/Częstochowa/Śląskie
Jestem za!fotisk pisze:A ja już się zapisałem na przyszłą sobotę... tak sobie pomyślałem, może by zrobić taką ankietę, zgodną z listą pozycji na przeglądzie, aby poznać, co najczęściej się psuje w naszych autach... tak dla ciekawości i sprawdzenia jak dbamy o nasze włoszki???
.... dla tych co podali swoje dane (a Ty podałeś - skoro dostałeś zaproszenie). Klubowicz czy forumowicz tu to nie ma znaczenia. Jedźmaxglow pisze:A ja nadal nie wiem czy to dla wszystkich forumowiczów czy tylko klubowiczów?
Zaproszenie dostałem....
Też się zrobi...michelgrass pisze:dobry pomysłfotisk pisze:A ja już się zapisałem na przyszłą sobotę... tak sobie pomyślałem, może by zrobić taką ankietę, zgodną z listą pozycji na przeglądzie, aby poznać, co najczęściej się psuje w naszych autach... tak dla ciekawości i sprawdzenia jak dbamy o nasze włoszki???![]()