Wolna amerykanka Thesis Poland v.3 -
- belial666
- Forumowicz/ka
Re: Wolna amerykanka Thesis Poland v.3 -
Dudi mnie chcesz oszukać... Czy przepraszałeś za słowo "Mu" ?.
Topiko, nie mam klucza do bramy...
Topiko, nie mam klucza do bramy...
Nr. telef. 501259455
Duuuże słowa... a kto tu jest podmiotem?belial666 pisze:Ja zostaję tutaj, bo tu jest mój dzień panowania, tu, jest moja okazja...darbo pisze:To, że bywam nie znaczy, że chcę osiąść na stałebelial666 pisze:Mam wrażenie, że tam bywasz...
A co z Tobą? Jakiś mały TRIP w stronę światła?![]()

były: Citroeny BX 1.4; 1.9D; 1.6 LPG; 1.6; 1.9 GTI4x4; Citroen BX1.8TD, Citroen Xantia 2.1TD EPIC
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD
- topcio
- Prezes Lancia Klub Polska
A jest ono obraźliwe lub wulgarne, że trzeba za nie przepraszaćbelial666 pisze:Czy przepraszałeś za słowo "Mu" ?.

Nigdy nie miałeś ...belial666 pisze:nie mam klucza do bramy...
Wracając do początku
Twoja wypowiedź jest podłą insynuacją gdyż Flyman od początku miał uprawnienia moderatora działu a zdanie, o którym wspomniałeś jest wyrwane z dialogu a w dodatku okrojonebelial666 pisze: No to ciekawi mnie, to, dlaczego RP Flyman, który objął swoje wymarzone stanowisko nie dostał od razu narzędzi moderatorskich tylko po jakimś czasie... O co tu chostii... Padło stwierdzenie:"...musiałem MU dać..." Nic nie musieliście, sami daliście wiedząc jak jest.

- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
To ktoś się za to obraża???belial666 pisze:Dudi mnie chcesz oszukać... Czy przepraszałeś za słowo "Mu" ?.

Słuchajcie, sprawa dotyczy mnie. Ja wiem, jak było (mniej więcej, bo wiek już taki). Nikt tu nie jest tylko czarny i tylko biały. Moim zdaniem błędy, niedopowiedzenia, złośliwości były i są po obu stronach.
Zdanie;
Ale sprawiedliwie też nigdy nie było i nie jest.
Wesołych Świąt i może wystarczy już tego przyjemnego, przyjacielskiego gaworzenia.
Idę myć jajka, bo czas nagli.
Zdanie;
mnie całkowicie satysfakcjonuje, ewentualnie chciałbym dodać, że szkoda iż niektórzy nie patrzą, co do roboty mam ja, czy Belial i wymagają ode mnie czy Belila tłumaczenia się niemalże z każdej napisanej literki, nawet tej, napisanej w grudniu.Dudi pisze: Tak dokładnie było, potwierdzam. Niestety mam ważniejsze rzeczy na głowie do zapamiętania niż to kto, gdzie, kiedy i jak zrobił na forum.
Ale sprawiedliwie też nigdy nie było i nie jest.
Wesołych Świąt i może wystarczy już tego przyjemnego, przyjacielskiego gaworzenia.
Idę myć jajka, bo czas nagli.
- belial666
- Forumowicz/ka
darbo pisze:Duuuże słowa... a kto tu jest podmiotem?belial666 pisze:Ja zostaję tutaj, bo tu jest mój dzień panowania, tu, jest moja okazja...darbo pisze:To, że bywam nie znaczy, że chcę osiąść na stałebelial666 pisze:Mam wrażenie, że tam bywasz...
Darbo- to przenośnia, jak ją rozumiesz ???. Szczerzę.

Nr. telef. 501259455
Musiałbym spekulować, a... wyobraźnię mam bogatąbelial666 pisze:darbo pisze:Duuuże słowa... a kto tu jest podmiotem?belial666 pisze:Ja zostaję tutaj, bo tu jest mój dzień panowania, tu, jest moja okazja...darbo pisze:To, że bywam nie znaczy, że chcę osiąść na stałebelial666 pisze:Mam wrażenie, że tam bywasz...
Darbo- to przenośnia, jak ją rozumiesz ???. Szczerzę.

były: Citroeny BX 1.4; 1.9D; 1.6 LPG; 1.6; 1.9 GTI4x4; Citroen BX1.8TD, Citroen Xantia 2.1TD EPIC
W dychotomiach, którymi posługujesz się kreując Twój internetowy wizerunek, zajmujesz zwykle miejsce po prawej stronie:belial666 pisze:Nie szkodzi...
światłość - ciemność
uległość - bunt
góra-dół
niewiedza - oświecenie
większość-mniejszość
prześladujący-przesladowani
nadzieja-zwątpienie
Dodatkowo Twój awatar i nick forumowy zawierają jednoznaczne kulturowo "znaki": cyfrę i postać. Pytanie, które sobie czasem zadaje dotyczy tego, na ile poważnie je traktujesz - ale to wiesz pewnie tylko Ty - zakładam

Stąd moje pytanie dotyczące podmiotu:
belial666 pisze:Ja zostaję tutaj, bo tu jest mój dzień panowania, tu, jest moja okazja...
darbo pisze:Duuuże słowa... a kto tu jest podmiotem?
Szczerze to pierwsza myśl, która mi przyszła do głowy, była taka, że podmiot to nie TY.belial666 pisze:Darbo- to przenośnia, jak ją rozumiesz ???. Szczerzę.
Ja jestem prosty chłopak i dlatego myślę, że podmiot zostaje tutaj, bo krew poczuł, gdy ofiara jego, przez długi czas tropiona, w końcu zmęczona i do głębokiego, ciemnego dołu zagoniona, na jedno kolano przyklękła i niczym niechroniony kark odsłoniła. *belial666 pisze: Ja zostaję tutaj, bo tu jest mój dzień panowania, tu, jest moja okazja...
* Jakiekolwiek podobieństwo do osób rzeczywistych ? żyjących czy zmarłych ? jest całkowicie przypadkowe.
Na nic to Flyman. I tak już wszyscy spekulują kto jest ofiarą.Flyman pisze:Ja jestem prosty chłopak i dlatego myślę, że podmiot zostaje tutaj, bo krew poczuł, gdy ofiara jego, przez długi czas tropiona, w końcu zmęczona i do głębokiego, ciemnego dołu zagoniona, na jedno kolano przyklękła i niczym niechroniony kark odsłoniła. *belial666 pisze: Ja zostaję tutaj, bo tu jest mój dzień panowania, tu, jest moja okazja...
* Jakiekolwiek podobieństwo do osób rzeczywistych ? żyjących czy zmarłych ? jest całkowicie przypadkowe.

- belial666
- Forumowicz/ka
He, widzę, że każdy może zinterpretować na tyle, na ile mu umysł/wiedza pozwala.
"Tu jest mój dzień panowania, tu jest moja okazja"- nie ma życia po życiu.
"Mój dzień panowania"- bynajmniej nie chodzi tu o panowaniu nad kimś, a jedynie byt mój na ziemi.
"Tu jest moja okazja"- jesli nie tu, to juz nigdzie indziej.
Belial- postać alegoryczna, personifikacja (mój charakter i postawa wobec kleru)
666- data 1666rok, wydarzenie. W chrześcijaństwie faktycznie miało znaczenie satanizmu.
"Tu jest mój dzień panowania, tu jest moja okazja"- nie ma życia po życiu.
"Mój dzień panowania"- bynajmniej nie chodzi tu o panowaniu nad kimś, a jedynie byt mój na ziemi.
"Tu jest moja okazja"- jesli nie tu, to juz nigdzie indziej.

Belial- postać alegoryczna, personifikacja (mój charakter i postawa wobec kleru)
666- data 1666rok, wydarzenie. W chrześcijaństwie faktycznie miało znaczenie satanizmu.
Nr. telef. 501259455
No i od razu lepiej. Nie ma to jak interpretacja autorska 

- belial666
- Forumowicz/ka
Wielu z góry skazuje/ ocenia. To takie ludzkie... 

Nr. telef. 501259455