Czuję się obrażony!!!Chociaż to nie byłem ja.grodek pisze:W nowych Deltach i Thesisach nigdy nie wiedzą o co chodzibargaw3181 pisze:Dąbrowa Górnicza Nemo... nowa Deltapozdrawiam właściciela choć wyjątkowo nie wiedział o co chodzi
biker pisze:Czuję się obrażony!!!Chociaż to nie byłem ja.grodek pisze:W nowych Deltach i Thesisach nigdy nie wiedzą o co chodzibargaw3181 pisze:Dąbrowa Górnicza Nemo... nowa Deltapozdrawiam właściciela choć wyjątkowo nie wiedział o co chodzi
Ale ty byś też odpowiedział długimi.Chodziło o to że większość kierowców nowych Delt i Thesisów nie ma pojęcia o co chodzi z tym mruganiem,większość zapewne myśli - "o co mu chodzi?przecież mam zapalone światła" lub zwalniają myśląc że suszą.Nie wiedzą że istnieje forum LKPbiker pisze:Czuję się obrażony!!!Chociaż to nie byłem ja.grodek pisze:W nowych Deltach i Thesisach nigdy nie wiedzą o co chodzibargaw3181 pisze:Dąbrowa Górnicza Nemo... nowa Deltapozdrawiam właściciela choć wyjątkowo nie wiedział o co chodzi
To niebargaw3181 pisze:a to Kappa koleżanki Kasi z Kraśnika
na obronę Kasi powiem że te dodatki nie ona przyklejała
Pionowych listewek już nie ma
Też jestem tego zdaniabargaw3181 pisze:ja wiem do czego one są ale wyglądają paskudnie .... a bez nich nigdy mi się nic nie stało
To wytłumacz to niektórym których się wozi.....bargaw3181 pisze:Tak samo skuteczne jak uważanie przy otwieraniu drzwi![]()
No ale kwestia gustuOli się podoba mi nie