...no wiesz ... nie narzucam się, ...ale mogę przesłac Ci oryginały na maila"cappo" pisze:Makgajwer twoje zdjęcia powalają jakością - super pamiątka z tego sympatycznego spotkania.
pozdro all

Moderator: wujekp
...no wiesz ... nie narzucam się, ...ale mogę przesłac Ci oryginały na maila"cappo" pisze:Makgajwer twoje zdjęcia powalają jakością - super pamiątka z tego sympatycznego spotkania.
pozdro all
Masz racje, ciezko jest teraz kupic Theme w dobrym stanie..."Makgajwer" pisze:...no cóż...niestety nie dopisały"Miro" pisze:EKSTRA zlocik![]()
Chociaz nie widze zadnej Themy![]()
prawdopodobnie nikt z LKP w WLKP nie ma ...
no chyba że kupiei zacznę kolekcjonować ...
![]()
...w sumie gabarytami mi odpowiada...tylko pewnie trudno kupic w stanie "nie do remontu"może podzielisz się doswiadczeniami....ale to chyba na innym temacie
Ciesze sie, ze powstal dzial dla Wielkopolan, ostatnie spotkanie pokazalo ze jest nas sporo i umiemy sie zorganizowac, wiec chyba zasluzylismy. Szczerze mowiac liczylem maksymalnie na 5 aut, a bylo ich troszke wiecej"Torell007" pisze:Dzięki temu, że impreza na sam początek była bardzo udana i co widac będą na pewno kolejne ( w liczniejszym gronie ) powstał ten dział. Z uwagi na wielki staż na naszym forum honorowo tytuł moderatora i Predstawiciela L.K.P na Wielkopolske otrzymał Mustafi"Ragnarok" pisze:przy okazji. po raz drugi tym razem już z jakimś argumentem, jakim było nasze spotkanie ośmielam sie ponowić temat "Przedstawiciele Regionalni WLKP" który jest pod linkiem poniżej
![]()
http://lanciapolska.org/modules.php?nam ... pic&t=2115
]"Ragnarok" pisze:no widocznie nikt nie posiada![]()
ja przyznam ze zadnej Delty przed 93 na oczy nie widziałem
Może to będzie przesada jak powiem za wzystkich wrocławiaków :splash: , ale też byśmy coś u siebie chętnie zorganizowali ale nie mamy doświadczenia"Ragnarok" pisze: a i ja do Wrocławia czasami sie wybieram wiec jak cos zorganizujecie to tez zawitam![]()
To najwyższy czas zarezerwować czas na jakiś zlot. Ogrodzieniec zobacz jak wypadł i co tam za fury były. No i szykuj już czas na dwudniowy (lato 2006) a także regionalne."Ragnarok" pisze:no widocznie nikt nie posiada![]()
ja przyznam ze zadnej Delty przed 93 na oczy nie widziałem
na razie to musze auto wyszykować pod względem mechanicznym/technicznym a potem jak natura"romlen" pisze:To najwyższy czas zarezerwować czas na jakiś zlot. Ogrodzieniec zobacz jak wypadł i co tam za fury były. No i szykuj już czas na dwudniowy (lato 2006) a także regionalne.
No, no do Poznania jest prawie 200 km ten " mały okład " to jeszcze raz tyle ..."Ragnarok" pisze:oj ciniminis co do lokalizacji zlotów zawsze ktoś będzie poszkodowany.
Wrocław to w sumie dolnośląskie, ale do Poznania masz zaledwie 100 km z małym okłademwięc mozesz śmiało do nas zawitać wiosną bo coś tam myśle że wykombinujemy
a i ja do Wrocławia czasami sie wybieram wiec jak cos zorganizujecie to tez zawitam
p.s prosimy o uzupełnianie swoich PROFILÓW