zdrajco Ty :'-(Złotówa pisze:XTX trzeba było dzwonić to bym Wam dotrzymał towarzystwa![]()
![]()

Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
zdrajco Ty :'-(Złotówa pisze:XTX trzeba było dzwonić to bym Wam dotrzymał towarzystwa![]()
![]()
Ale dlaczego?mrs.raketa pisze:zdrajco Ty :'-(Złotówa pisze:XTX trzeba było dzwonić to bym Wam dotrzymał towarzystwa![]()
![]()
wiem wieemZłotówa pisze:Ale dlaczego?mrs.raketa pisze:zdrajco Ty :'-(Złotówa pisze:XTX trzeba było dzwonić to bym Wam dotrzymał towarzystwa![]()
![]()
Nie pojawiłem się, ponieważ nie posiadałem na tyle pieniędzy. A w Dąbrowie mieszkam, więc nie mam daleko do C.H. Pogoria
Potwierdzam moja obecnośćmrkura pisze:(...)
Lista obecności:
1. Bargaw3181
2. XTX + Ania![]()
3. LybraSW + Monika
4. ...
sasanka1 pisze:Chętnie byśmy przyjechali , ale ukochana teściowa przyjechała z wizytą i nie wiem czy się jej pozbędziemy do 10-ego(
Jak nie tym razem to następnym postaramy się na 100% o ile nic nie wypadnie. Do dzis wspominamy zlocik w Pszczynie, było super- i przy okazji pozdrawiamy wszystkich.
wujekp pisze:sasanka1 pisze:Chętnie byśmy przyjechali , ale ukochana teściowa przyjechała z wizytą i nie wiem czy się jej pozbędziemy do 10-ego(
Jak nie tym razem to następnym postaramy się na 100% o ile nic nie wypadnie. Do dzis wspominamy zlocik w Pszczynie, było super- i przy okazji pozdrawiamy wszystkich.Znaczy się co? Jak jest teściowa to wasz dom zamienia się w więzienie? Macie bana na wyjścia?