Warsztat Tomka Seligi- Lesznowola

Grupa Mazowieckie

Moderator: Wilkin

KJ
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: KJ » 09 maja 2006, 13:22

"larry123" pisze:
"KJ" pisze:no, prawie, bo to Marki zdaje się już są
Gdzie w Markach serwisujesz kapiszona ???
Tak naprawdę to nie wiem czy to są Marki czy Zielonka; ulica nazywa się chyba Marecka.
To jest zaraz przed rondem po lewej stronie (jadąc od Radzymińskiej; chodzi o to rondo, na którym w prawo skręca się do Ząbek a prosto jedzie do Zielonki).
******* KJ ******

Awatar użytkownika
EWCIA
Klubowiczka
Klubowiczka

Post autor: EWCIA » 09 maja 2006, 13:43

"KJ" pisze:
"larry123" pisze:
"KJ" pisze:no, prawie, bo to Marki zdaje się już są
Gdzie w Markach serwisujesz kapiszona ???
Tak naprawdę to nie wiem czy to są Marki czy Zielonka; ulica nazywa się chyba Marecka. To jest zaraz przed rondem po lewej stronie (jadąc od Radzymińskiej; chodzi o to rondo, na którym w prawo skręca się do Ząbek a prosto jedzie do Zielonki).
chłopaki jak się spotkamy na najbliższym spocie to obgadamy gdzie to jest dokładnie [bo przecież to blisko mnie] i tez właściwie jestem zainteresowana, ok?
pozdrawiam i proszę nie sprzeczajcie się już...: glowa_w_mur : bo przykro na to patrzeć.. :?
kiedyś Kappa Blue Lady - obecnie Coupe 20VT ;-)

Awatar użytkownika
tomek
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający
Imię: Tomek
Kontakt:

Post autor: tomek » 09 maja 2006, 13:55

"EWCIA" pisze:i proszę nie sprzeczajcie się już...
Swiete slowa Pani dobrodziejki ;)
Tomek
Obrazek
Obrazek- tyle palił mój Passat do 194 tys. - przestałem uzupełniać tankowania :(

Awatar użytkownika
rado
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: rado » 09 maja 2006, 14:13

Ulica Marecka jest w Zielące , a po drugiej stronie ronda jest chyba Fabryczna i ona prowadzi do Marek
----------------------
Rado
Zeta 2.1TD
0506 009 657
----------------------

KJ
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: KJ » 09 maja 2006, 14:27

U Marka (tzn. w tym zakładzie) serwisuję samochody już od ładnych kilku lat - radził sobie bez problemu i z Millenią S i ze Smartem, a więc autkami nieco bardziej wymyślnymi w konstrukcji niż Kappa - i jestem baaardzo zadowolony.
Ale jednocześnie jestem ostrożny w polecaniu tego serwisu - nie jestem "klientem z ulicy", więc nie wiem jak to wygląda w takim "standardowym" przypadku.
******* KJ ******

Awatar użytkownika
Radicz
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Radicz » 09 maja 2006, 14:42

"KJ" pisze:U Marka (tzn. w tym zakładzie) serwisuję samochody już od ładnych kilku lat - radził sobie bez problemu i z Millenią S i ze Smartem, a więc autkami nieco bardziej wymyślnymi w konstrukcji niż Kappa - i jestem baaardzo zadowolony.
Ale jednocześnie jestem ostrożny w polecaniu tego serwisu - nie jestem "klientem z ulicy", więc nie wiem jak to wygląda w takim "standardowym" przypadku.
To może załóż nowy temat, opisz, co i jak, a nie zaśmiecasz ten!!! Wszyscy chyba są zainteresowani nowymi (dla nas), ale sprawdzonymi i rekomendowanymi warsztatami :P :P :P
Opisz swoje doświadczenia, podaj przykładowe ceny, daj tel., adres itp. A może jakieś zniżki dla klubowiczów LKP? :roll: :roll: :idea:
"KJ" pisze:Ale jednocześnie jestem ostrożny w polecaniu tego serwisu
I na koniec może zdecyduj się, czy go polecasz, czy nie, he he :) :) :)

Awatar użytkownika
EWCIA
Klubowiczka
Klubowiczka

Post autor: EWCIA » 09 maja 2006, 14:46

"Radicz" pisze:
"KJ" pisze:U Marka (tzn. w tym zakładzie) serwisuję samochody już od ładnych kilku lat - radził sobie bez problemu i z Millenią S i ze Smartem, a więc autkami nieco bardziej wymyślnymi w konstrukcji niż Kappa - i jestem baaardzo zadowolony.
To może załóż nowy temat, opisz, co i jak, a nie zaśmiecasz ten!!! Wszyscy chyba są zainteresowani nowymi (dla nas), ale sprawdzonymi i rekomendowanymi warsztatami :P :P :P
Opisz swoje doświadczenia, podaj przykładowe ceny, daj tel., adres itp. A może jakieś zniżki dla klubowiczów LKP? :roll: :roll: :idea:
kurcze znów ataki ?..dosyć już sarkazmów!!!
kiedyś Kappa Blue Lady - obecnie Coupe 20VT ;-)

Awatar użytkownika
Radicz
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Radicz » 09 maja 2006, 14:52

Ewa, jakie ataki? A Ty nie jesteś ciekawa nowego warsztatu i jego opisu? Skoro KJ tylko krytykuje, to może coś od siebie poleci :idea: :idea: :idea: :) Ja tam chętnie się dowiem, czegoś nowego... :P :P :P Stąd pomysł z opisaniem nowego warsztatu w oddzielnym temacie :idea:

KJ
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: KJ » 09 maja 2006, 14:56

"Radicz" pisze:
Radicz, wyluzuj w końcu. To Ty wyciągnałeś temat innego warsztatu a nie ja. Ja tylko Ci podałem przykład gdzie za wymianę filtrów i oleju płacę 30 pln a nie 250.
******* KJ ******

Awatar użytkownika
tomek
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający
Imię: Tomek
Kontakt:

Post autor: tomek » 09 maja 2006, 14:58

"Radicz" pisze:]To może załóż nowy temat, opisz, co i jak, a nie zaśmiecasz ten!!!
Radicz troche chyba sie czepiasz, KJ podal namiary wyraznie na Twoje zadanie i pytanie Larry'ego:

"larry123" pisze: Gdzie w Markach serwisujesz kapiszona ???
"Radicz" pisze: No ale zapewne KJ doradzisz nam teraz zakład, gdzie to wszystko zrobią za 30PLN, jak sam napisałeś. Słuchamy więc 8) Tylko ja bym prosił w Warszawie lub okolicach... :roll: :roll: :roll:
Chyba umieszczasz w swoich wypowiedziach troche prywatnej niecheci do niektorych klubowiczow i dlatego dyskusja, moim zdaniem bezproduktywna, sie troche rozwinela i zrobil sie lekki OT.
Tomek
Obrazek
Obrazek- tyle palił mój Passat do 194 tys. - przestałem uzupełniać tankowania :(

Awatar użytkownika
rado
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: rado » 09 maja 2006, 15:02

Radicz chyba z braku zajęcia robi sobie jaja
----------------------
Rado
Zeta 2.1TD
0506 009 657
----------------------

Awatar użytkownika
Radicz
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Radicz » 09 maja 2006, 15:07

"rado" pisze:Radicz chyba z braku zajęcia robi sobie jaja
: rotfl :

Awatar użytkownika
grzole
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: grzole » 13 maja 2006, 12:09

Jeżeli KJ pisze o warsztacie o którym i ja myślę to jest to dobry serwis. Właściciel ma konkretne podejście do pracy i nie jest pazerny.
2x Kappa LS 2.0 20v '95 & '98 + Thema 2.0 ie 8v '89 + Punto Evo 1.4 MyLife '11
tel. 501-122-517

Awatar użytkownika
Nat
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Post autor: Nat » 13 maja 2006, 13:44

Skoro tyle osób go zna (warsztat), to podajcie w końcu, do diaska, namiary na niego!!! 8)
Pozdrawiam
Nat
Obrazek + Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske? ;)

Awatar użytkownika
grzole
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: grzole » 13 maja 2006, 14:35

"Nat" pisze:Skoro tyle osób go zna (warsztat), to podajcie w końcu, do diaska, namiary na niego!!! 8)
Dojazd jest następujący: jadąc przez Marki od M1 w stronę Radzymina (wylot z Warszawy na Białystok) skręcamy na drugich światłach w prawo i jedziemy prosto drogą żywcem jakby z Groznego (tyle dziur w jezdni, że naprawdę warto jechać 40 km/h). Jadąc prosto mijamy światła i widząc za około kilometr po lewej stronie serwis Citroena (Śliwowski) zwalniamy i szukamy po tej lewej stronie jezdni wjazdu do warsztatu tak na 100 przed rondem. Właściciel serwisu to Marek Piotrowski.
Za rondem po porawej stronie jest też wart polecenia duży sklep motoryzacyjny będący równocześnie hurtownią patronacką Statoil (wielkie napisy są łatwo rozpoznawalne). Wymiana oleju na miejscu. Cena 101 zł obejmuje w Kappie 5,5 litra oleju 10W40 Statoil, filtr i robociznę (sam sprawdzałem). Kawałek dalej (200 m) po lewej stronie Pizza Menu. Słowem można zadbać o samochód i przy okazji zjeść coś fajnego.
2x Kappa LS 2.0 20v '95 & '98 + Thema 2.0 ie 8v '89 + Punto Evo 1.4 MyLife '11
tel. 501-122-517

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Mazowieckie :::”