W sumie w BC już kilka razy byliśmy, więc tym razem można zrobić małą odmianę w Reducie. Tylko o której zaczynamy, o 17?"Jeremy McFee" pisze:Naprzeciwko BC jest Reduta - full miejsca na parkingu i fajna knajpka w środku z przepastnymi fotelami...
To może jakis spocik w tę niedzielę?
Moderator: Wilkin
Krzysiek
V6
V6
jestem za godz.17:00, obejrzymy wyścig a potem śmigniemy na spota do Reduty na te wygodne fotele ..."dellti" pisze:W sumie w BC już kilka razy byliśmy, więc tym razem można zrobić małą odmianę w Reducie. Tylko o której zaczynamy, o 17?"Jeremy McFee" pisze:Naprzeciwko BC jest Reduta - full miejsca na parkingu i fajna knajpka w środku z przepastnymi fotelami...

kiedyś Kappa Blue Lady - obecnie Coupe 20VT 

To jeszcze powiedz, na którym kanale będą transmitować ..."EWCIA" pisze:jestem za godz.17:00, obejrzymy wyścig a potem śmigniemy na spota do Reduty na te wygodne fotele ...
Krzysiek
V6
V6
TV4."dellti" pisze:To jeszcze powiedz, na którym kanale będą transmitować ..."EWCIA" pisze:jestem za godz.17:00, obejrzymy wyścig a potem śmigniemy na spota do Reduty na te wygodne fotele ...
Kto jeszcze będzie na spocie? A więc 17.00 w Reducie!
Pozdrawiam, Radicz.
kiedyś Kappa Blue Lady - obecnie Coupe 20VT 

- Wujek_2000
- Klubowicz
Tym razem napewno będe wraz ze swoją Panią 

Lancia Kappa 3.0 V6 24V 1995 r.
Audi A6 3.0 TDI Quattro 2006 r.
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Reduta? To ja się wypisuję, niestety. Obowiązki ojcowskie wzywają. Za to zrobimy z synem spot dwuosobowy w Powsinie.
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

A w którym miejscu się spotykamy???

- Wujek_2000
- Klubowicz
No i nie jade
jak kobieta umie napsuć to nikt tak nie potrafi
a już byłem pewien, że tym razem mi się uda

Lancia Kappa 3.0 V6 24V 1995 r.
A czy w końcu ktoś jedzie?
Pozdrawiam
Mariusz z Warszawy.
Lancia Kappa 2.4 LX 98r (LPG)
502-535-995
Mariusz z Warszawy.
502-535-995
ja jade, i skoro nie ma innych propozycji to moze spotkajmy sie na zewnetrznym parkingu miedzy redutą a decatlonem - tak chyba będzie najłatwiej trafić."Maniek" pisze:A czy w końcu ktoś jedzie?
Krzysiek
V6
V6
A ja Ci specjalnie prospekty Themy przywiozłem"Jeremy McFee" pisze:Naprzeciwko BC jest Reduta - full miejsca na parkingu i fajna knajpka w środku z przepastnymi fotelami...

Spot jak zwykle udany
A masz może Radicz prospekty Lybry?
Coraz bardziej ten model mi się podoba choć i tak uważam że Kappy wygląda lepiej pomimo że jest starsza.

Coraz bardziej ten model mi się podoba choć i tak uważam że Kappy wygląda lepiej pomimo że jest starsza.
Pozdrawiam
Mariusz z Warszawy.
502-535-995
Mariusz z Warszawy.
502-535-995
-
- Klubowicz
- Imię: mgOmichGD
- Kontakt:
Byłem, zobaczyłem,i........
Fantastyczni ludzie miła atmosfera - generalnie REWELACJA!!!!
Serdecznie pozdrawiam Ewkę , Kaśkę , Mariusza, Radka, i właściciela trzylitrówki ( sorki Imię umkneło mi ale chyba wybaczysz
).
Grzesiek
Fantastyczni ludzie miła atmosfera - generalnie REWELACJA!!!!
Serdecznie pozdrawiam Ewkę , Kaśkę , Mariusza, Radka, i właściciela trzylitrówki ( sorki Imię umkneło mi ale chyba wybaczysz

Grzesiek
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
No tak, z wiekiem człowiek robi się coraz bardziej wymagający no i gust cię cyzeluje"Maniek" pisze:Spot jak zwykle udanyA masz może Radicz prospekty Lybry?

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Nat

- Jeremy McFee
- Klubowicz
Qurna - byłem od 16:30 do 18:30! (ale nie miałem już okazji doczytać, że parking pod Decathlonem"Radicz" pisze:A ja Ci specjalnie prospekty Themy przywiozłem"Jeremy McFee" pisze:Naprzeciwko BC jest Reduta - full miejsca na parkingu i fajna knajpka w środku z przepastnymi fotelami...![]()
![]()

Objechałem podziemia 3 razy - stały 2 "bezpańskie" Kappy... czekałem i nikogo... oblazłem Redutę...
Nawet przywiozłem nowego kandydata na członka (będzie K 2.4 do sprzedania), z którym siedziałem w jednej z knajp....
Ech... wszystko przez brak numerów w komórce...
J. McFee