Przy czworaczkach C8 będzie jego jedynym schronieniemSnail pisze:No to postaraj się tak coby czworaczki były i powód na C8 gotowy...![]()

Przy czworaczkach C8 będzie jego jedynym schronieniemSnail pisze:No to postaraj się tak coby czworaczki były i powód na C8 gotowy...![]()
Zawsze to na głowę padać nie będzie, a i zdrzemnąć się będzie jakdarbo pisze:Przy czworaczkach C8 będzie jego jedynym schronieniemSnail pisze:No to postaraj się tak coby czworaczki były i powód na C8 gotowy...![]()
Nie chcę słyszeć o czworakach, dwójka to maksSnail pisze:No to postaraj się tak coby czworaczki były i powód na C8 gotowy...![]()
Łoj tam dwójka... co się będziesz rozdrabniał...hurtownikiem bądź...pääkäyttäjä pisze:Nie chcę słyszeć o czworakach, dwójka to maksSnail pisze:No to postaraj się tak coby czworaczki były i powód na C8 gotowy...![]()
![]()
A ucieczkę zawsze i niepostrzeżenie zapewni mi rower
A przecież o "żyrandolach" to z własnego doświadczenia mówisz (2103 ?!)..._Rafako_ pisze:[...] i kilka żyrandoli z pałacyku...![]()
![]()
Jeśli czworaczki Ci nie w głowie, to może kup psa...pääkäyttäjä pisze:Nie chcę słyszeć o czworakach, dwójka to maksSnail pisze:No to postaraj się tak coby czworaczki były i powód na C8 gotowy...![]()
![]()
To prawie tak, jak u mnie...darbo pisze:Raczej psychiatryczne Robercierob_13376 pisze:W pasy startowe zapewne (pole position może?)...darbo pisze:[...] w pasy![]()
![]()
![]()
Musze się pilnowaćMam na oku trzy V6 od Citroena, Kappę i Ygreka z forum
To po tej czwórce to jeszcze dalej coś planujeszpääkäyttäjä pisze:Nie nie nie nie nie nie i jeszcze raz nie - bo z C8 musiałbym się przesiąść na Transita albo coś a tym do placu już nie wjadę![]()
![]()
Mamy kota w pakiecie toteż pies na razie nie wchodzi w grę. Chyba, że oszukany labrador sąsiadów - ten pies tak nas kocha, że muszę się pilnować, aby tego czornego podciepa nagle w aucie nie mieć - "o, gdzie jedziesz? jadę z tobą"rob_13376 pisze: Jeśli czworaczki Ci nie w głowie, to może kup psa...Odpowiednio dużego...
Wtedy Żona zdecydowanie zgodzi się na "autobus"...
![]()
Nic mi na ten temat nie wiadomo - kaj tam czworte, chopie... jeszcze niy ma piyrszego bajtlaSnail pisze: To po tej czwórce to jeszcze dalej coś planujesz![]()
No szacun, szacun...![]()
Jedyne co mogę w takim wypadku poradzić, to kupno szczeniaka (onego dużego psa)... Wasz "pakietowy" kotek ustawi psiątko do pionu i w szeregu - jak wyrośnie będzie najlepszym przyjacielem... Swojego wroga...pääkäyttäjä pisze:Mamy kota w pakiecie toteż pies na razie nie wchodzi w grę. Chyba, że oszukany labrador sąsiadów - ten pies tak nas kocha, że muszę się pilnować, aby tego czornego podciepa nagle w aucie nie mieć - "o, gdzie jedziesz? jadę z tobą"rob_13376 pisze: Jeśli czworaczki Ci nie w głowie, to może kup psa...Odpowiednio dużego...
Wtedy Żona zdecydowanie zgodzi się na "autobus"...
![]()
![]()
![]()
I weż tu psu wytłumacz, że pomylił czane A4 z bordowym Focusem skoro z rozróżnianiem kolorów słabo
![]()
![]()
...Snail pisze:Panowie. To, co nam wszystkim dolega np. przeglądanie katalogów używanych tudzież portali ogłoszeniowych nie wiadomo po co, to nic innego jak tylko trzymanie ręki na pulsie... A nuż przyjdzie niespodziewanie jakaś nagła potrzeba zakupu... albo "okazja" jedyna taka...![]()
![]()
.... liczę na 500,00 PLN na każdy samochódgoldixll pisze:Przy obecnych rządzących oprócz uciechy i naturalnie załamania nerwowego
Być może dostaniesz, ale podatku..adamM20 pisze:.... liczę na 500,00 PLN na każdy samochód.
Z rocznym opóźnieniem, ale jednak będzie - zniesieniem opłaty recyklingowej, dokładnie 500 zł. No chyba, że znów jakieś pierdy okażą się ważniejsze.s0krates pisze:Być może dostaniesz, ale podatku..adamM20 pisze:.... liczę na 500,00 PLN na każdy samochód.
Przebywanie na tym samym oddziale tak inteligentnej i kulturalnej osoby jak Ty z takim burakiem jak ja to dla mnie absolutny zaszczyt.rob_13376 pisze:
To prawie tak, jak u mnie...Bo oprócz Brery strasznie męczy mnie (już w latach licząc) 124 Sport Coupe BC 1600... Czyli spotykanie na oddziale przy drzwiach zamkniętych Darku...?
![]()