Jest jest... Proponuję zatem Blue City, godz. 15.30, najbliższa niedziela, 17 grudnia"Arek" pisze:to jak jest ten spot 17go i gdzie, o której? Musze spadać z domu bo beda moje ulubione swiąteczne porzadki

Pozdrawiam i do zobaczyska

Moderator: Wilkin
Jest jest... Proponuję zatem Blue City, godz. 15.30, najbliższa niedziela, 17 grudnia"Arek" pisze:to jak jest ten spot 17go i gdzie, o której? Musze spadać z domu bo beda moje ulubione swiąteczne porzadki
Chyba Grzesiu nie jesteś na bieżąco..."grzole" pisze:Dajmy jeszcze szansę reprezantowi wypowiedzieć się co do daty i miejsca. Klaudiuszu, gdzie jesteś? Przyzywam Cię!
A będziesz Tuptuś?"tuptus" pisze:Gorzej niż kobiety w ciąży.....
Co to za różnica czy będzie po lewej czy prawej stronie Wisły ?? . To kwestia zaledwie kilu kilometrów. Może najlepiej spotkajmy się u kogoś pod domem bo nie chce mu się jechać......![]()
![]()
To do Radicza? Chyba tak, bo on zawsze chce u siebie na parafii robić zloty."tuptus" pisze:Gorzej niż kobiety w ciąży.....
Co to za różnica czy będzie po lewej czy prawej stronie Wisły ?? . To kwestia zaledwie kilu kilometrów. Może najlepiej spotkajmy się u kogoś pod domem bo nie chce mu się jechać......![]()
![]()
Tym razem to chyba nie do mnie..."grzole" pisze:To do Radicza? Chyba tak, bo on zawsze chce u siebie na parafii robić zloty."tuptus" pisze:Gorzej niż kobiety w ciąży.....
![]()
zamilkła zamilkła - nie każdy całą niedzielę siedzi przed komputerem"Radicz" pisze:Reszta aż zamilkła...W sumie dziwne, że dla niektórych to problem przelecieć 5 minut Toruńską w jedną, czy w drugą stronę...
![]()
![]()