Też kiedyś dostałem 100zł za przeciwmgielne ale ja je załaczyłem specjalnie aby było mnie widać z daleka bo się wtedy spieszyłem"Krociak" pisze: panow policjantow i mi mandacik wcisneli za przeciwmgielnezapomnialem wylaczyc
i 100zl w plecki...
Y10 na POZ ****, jeżeli beżowa/złota/srebrna, to znam - klient kupił ode mnie parę części. często jest w w-wie"Kondziu" pisze:10.2.2008 9:00 ul.Czorsztyńska Warszawa
Biały Y WMA
Biały Y10 POZ
Czyżby jakiś zlocik?
A ja śmigam na halogenach bo tak ładniej wygląda i mam ich w.... tak jak mandaty za wapark"Miro" pisze:Też kiedyś dostałem 100zł za przeciwmgielne ale ja je załaczyłem specjalnie aby było mnie widać z daleka bo się wtedy spieszyłem"Krociak" pisze: panow policjantow i mi mandacik wcisneli za przeciwmgielnezapomnialem wylaczyc
i 100zl w plecki...
no ale to taka nauczka na przyszłość
![]()
Pozdrowienia dla granatowej Kappy KR ***** widzianą w Krk
tych co oslepiasz - szczegolnie w deszczowa pogode tez masz w ....?"Ubiq" pisze: A ja śmigam na halogenach bo tak ładniej wygląda i mam ich w.... tak jak mandaty za waparkDziś jeden po prostu zmyłem z szyby za pomocą zmyślnego urządzenia jakim są wycieraczki
ich też ..."hamberg" pisze:tych co oslepiasz - szczegolnie w deszczowa pogode tez masz w ....?"Ubiq" pisze: A ja śmigam na halogenach bo tak ładniej wygląda i mam ich w.... tak jak mandaty za waparkDziś jeden po prostu zmyłem z szyby za pomocą zmyślnego urządzenia jakim są wycieraczki
sorry ze sie czepiam ale miej taka swiadomosc ze hologeny sie wlacza w odpowiednich warunkach i komus (nie tylko gliniarzom) moze to przeszkadzac.