To ja też bedę !!!! - może ktoś z Krakofka jedzie"Miro" pisze:OKI, będe czekał"strang" pisze:10,30 sądze

Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
To ja też bedę !!!! - może ktoś z Krakofka jedzie"Miro" pisze:OKI, będe czekał"strang" pisze:10,30 sądze
Możemy przez Brzeszcze"Tomasz" pisze:To jak panowie jedziecie przez Brzeszcze czy Oświęcim? bo jak co to ja mogę czekać w Oświęcimiu
No to super"strang" pisze:Możemy przez Brzeszcze"Tomasz" pisze:To jak panowie jedziecie przez Brzeszcze czy Oświęcim? bo jak co to ja mogę czekać w Oświęcimiu
Ja będę jechał z Krakóffka.."lancia1969" pisze:To ja też bedę !!!! - może ktoś z Krakofka jedzie"Miro" pisze:OKI, będe czekał"strang" pisze:10,30 sądze![]()
?
Jeśli jedziesz przez Kalwarie Zebrzydowską i Wadowice to zgadaj się ze schabem"MGIL" pisze:Ja będę jechał z Krakóffka..![]()
Najprawdopodobnie przez Kalwarie Z. i Wadowice...
Tylko jeszcze muszę obliczyć czasowo kiedy wyjazd..
No to świetnie"mike_d" pisze:Miro, w mordemam wolne w niedziele !@!!! Huraaaaa!! Wiec zanim wpadniesz na na Shell'a podjedz pod moj hotel
I jak wyliczanka czasowo -przestrzenna ?"MGIL" pisze:Ja będę jechał z Krakóffka.."lancia1969" pisze:To ja też bedę !!!! - może ktoś z Krakofka jedzie"Miro" pisze:OKI, będe czekał"strang" pisze:10,30 sądze![]()
?
![]()
Najprawdopodobnie przez Kalwarie Z. i Wadowice...
Tylko jeszcze muszę obliczyć czasowo kiedy wyjazd..
Dzięki za rekonesans. Tam niby mamy się zatrzymać, to już niby za bramą zakładu wśród strażników. Zastanawiam się tylko nad jedną kwestią. Mamy w planie wjechać na szczyt kolejką linową. Ale skoro tam będzie tłok to może zostawimy auta na dole i tyle się przejdziemy do stacji wyciągowej? Nie wiem jak to daleko jest ale na mapie nie jest tragedia. Nie wiem jednak jak w rzeczywistości. Czy możesz coś na ten temat napisać?"prezesjm" pisze:Właśnie wróciłem z Żaru, byłem na pikniku modelarskim, sam miodzik, jakie modele. Podjechałem pod elektrownie na rekonesans i jest tam sympatyczny parking tylko dla elektrowni. (...)