Kilka fotek Ogrodzieniec 2005

Zloty i spotkania

Moderator: wujekp

Awatar użytkownika
Radicz
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Radicz » 14 wrz 2005, 23:25

W pełni popieram Klaudka! :) :) :) Miałem założyć oddzielny temat odnośnie moich przemyśleń po zlocie, ale widzę, że nie jestem odosobniony 8) 8) 8)
Należę od przeszło już 3 lat do Fiat Coupe Klub Polska! Pierwszy zlot liczył ok. 20 aut i wierzcie mi, że nie łatwo było zebrać taką ekipę! Ale spotkaliśmy się na ok. 4 dni (weekend majowy). Impreza była super- pełna oragnizacja, plan, wiadomo, co, kiedy i jak!

Nie będę się rozpisywał na temat FCKP, bo to moja druga rodzina, ale zloty są faktycznie super!!! Fajnie by było wprowadzić cos takiego i do LKP!
Powiem tak- byłem w mega szoku, jak zobaczyłem, ile aut zjechało w ostatnią niedzielę do Ogrodzieńca! Szczena normlaanie mi opadła! Mega brawa dla Lancistów!
Ale uważam, że to zostało zmarnowane! Zero organizacji! A każdy, aż się czuło, miał ochotę być pokierowany! Prosta sprawa- przy wjeździe na parkig dajemy pacjentowi kartkę odbitą na xero. Plan: czekamy do 13.00 aż wszyscy się zjadą. W międzyczasie gadamy, oglądamy furki, cmokamy itd. Każdy powinien mieć na koszulcę karteczkę (przyklejoną bądź przypiętą ze swoim nickiem lub imieniem. Poznajemy się, zapamiętujemy! O 13.00 ruszamy na zamek! Wspólne foty, uściski, konkurs odnośnie wiedzy o Lancii na ławeczkach pod zamkiem! O 14.30 schodzimy na parking i odpalamy fury! Nasz Fuhrer (czyli Prezes LKP, który nota bene chyba nie dotarł na tak ogromną imprezę :? ) prowadzi wszystkich na triumfalny przejazd LKP po okolicy zahaczając o parę miasteczek i robiąc furorę!

To tylko ogólny zarys, który pojawił się w mojej głowie w czasie trwania zlotu! Ale można to wszystko dopracować, zorganizować. Planując zlot 2- 3 dniowy organizacją powinna się zająć osoba najbliższa miejscu samego zlotu! Pełno jest ośrodków wczasowych itp. Kwestia chęci...

Mi się strasznie to wszystko spodobało i będę (chociaż w okręgu warszawskim) dążył do dalszej integracji LKP!!! Ale o tym już w... innym temacie!!!

Pozdrawiam wszystkich serdecznie, Radicz! Ufff...

Awatar użytkownika
Radicz
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Radicz » 14 wrz 2005, 23:27

W jaki sposób zamieścić tu zdjęcia? :? :? :?

Awatar użytkownika
tomek
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający
Imię: Tomek
Kontakt:

Post autor: tomek » 15 wrz 2005, 9:50

"Radicz" pisze:W jaki sposób zamieścić tu zdjęcia? :? :? :?
Wrzucic je na jakis serwer i wpisac

Kod: Zaznacz cały

[img]http://adres.strony.pl/nazwa.jpg[/img]
Lub podeslac do Torella lub do mnie
Tomek
Obrazek
Obrazek- tyle palił mój Passat do 194 tys. - przestałem uzupełniać tankowania :(

Awatar użytkownika
Arek
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Arek » 15 wrz 2005, 9:53

Radicz zgoda zgoda zgoda. Ale na obecny moment to mozemy miec pretensje tylko do siebie. Bo co to za żale że nikt nie powiedział, nikt nie zorganizował nie pokazał nie kazał, nie zrobił. A niby kto miał to zrobić???? Nauczka przed następnym zlotem trza ustalić kto wymysla program i kto jest wodzirejem i .... po ile sie zrzucamy :lol:
"My Lancisti musimy sie trzymac razem" Arystoteles

Awatar użytkownika
Radicz
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Radicz » 15 wrz 2005, 10:57

Na serwer nie mam jak wrzucić... :? :? :? Tomek- podaj mi maila do siebie- może być na PW.
Arek- zgadzam się! Teraz już jesteśmy bogatsi o to właśnie doświadczenie! Następnym razem będzie, jak na niemieckiej kolonii. Zbiórka! Odjazd! Zwiedzanie! 8) :) :wink: Oby jak najszybciej, bo już za Wami tęsknię!!! :D :D :D

Pozdrawiam, Radicz.

Anonymous

Post autor: Anonymous » 15 wrz 2005, 11:38

Mój kolega wybiera się w sobotę na dwudniowy zlot klubu Ford Mondeo Polska. Po powrocie ma mi zdać relację z tego spotkania które będzie trwało dwa dni. Przwidziano szereg atrakcji. Udzial zapowiedziało ponad stu uczestników (tzn. tyle autek ma przyjechać wiadomo dość popularne to auto). Mam nadzieję że niektóre pomysły będzie można wykorzystać na przyszłorocznym zlocie LKP :wink: Po niedzieli coś o tym postaram się więc napisać :roll:

Awatar użytkownika
Radicz
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Radicz » 15 wrz 2005, 13:03

Przyznam, że po kilku już zlotach Fiata Coupe, też chętnie przedstawię listę atrakcji i konkursów, jakie można by zorganizować w czasie kolejnego masowego spotkania! Służę pomocą! :) :) :)

Pozdrawiam, Radicz.

gnowy
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Post autor: gnowy » 15 wrz 2005, 13:14

''HEHE - Fajne fotki - szczególnie ostatnia''

Zdecydowanie TAK jedna z ładniejszych :)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
romlen
Założyciel LKP
Założyciel LKP
Imię: Roman

Post autor: romlen » 15 wrz 2005, 21:11

Co do pomysłów na przyszłoroczne (prawdopodobnie dwudniowe) zloty nastawiam obydwoje uszu :) Nasz klub jest młody, nabieramy doświadczenia dopiero, jednak i tak nie można powiedzieć, ale zlot w Ogrodzieńcu można uznać za udany. Będzie już tylko lepiej :) Propozycje, plan zajęć i przykłądowe repertuary konkurencji proszę na maila, wszystko będę skrupulatnie zbierał i analizował. Radicz i inni - cieszę się że chcecie pomóc!
Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię :)
Tel. 503124557-Orange
Obrazek
Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.

dedra4wd

Post autor: dedra4wd » 15 wrz 2005, 23:27

"gnowy" pisze:''HEHE - Fajne fotki - szczególnie ostatnia''

Zdecydowanie TAK jedna z ładniejszych :)

Pozdrawiam
I co Grzechu ? fajnie wyszly nasze lucynki ! :)

Anonymous

Post autor: Anonymous » 15 wrz 2005, 23:28

Witam
Po pierwsze popieram i nawet zachecam do zorganizowania 2 dniowego zlotu a co do tego zlotu to mam kilka obiekcji ale ogolnie niezle dominowaly same Kappy rzadnych rodzykow w stylu Lancia Delta Integrale byl jeden lancia Beta ale nawet nie dojrzalem zadnego zdjecia jej tylko same Kappy i Kappy i gdzies tam w tle dwie Prismy a przeciez byly jeszcze dwie Delty w tych wspanialych budach nic slowa uznania tylko te Kappy i Kappy nawet zdjec nie ma innych tylko Kappy i Kappy szkoda.

Moim zdaniem to zlot powionien trwac podobnie jak na IKARZE 3 dni pierwszy integracyjny drugi wycieczka a trzeci trzezwienie przynajmniej tak bylo na ikarze w zeszlym roku w krakowie.

Pozdrawiam wszystkich ludzi wybierajacy luksus czyli Lancie.

Awatar użytkownika
Radicz
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Radicz » 16 wrz 2005, 0:19

Gdy pojawi się temat o nowym zlocie, chętnie skontaktuje się z organizatorem i szczegółowo przedstawię swoje pomysły!!! :) :) :) Oby to było jak najszybciej 8) 8) 8)

Pozdrawiam, Radicz.

Awatar użytkownika
romlen
Założyciel LKP
Założyciel LKP
Imię: Roman

Post autor: romlen » 16 wrz 2005, 10:17

"fazi" pisze:Witam
Po pierwsze popieram i nawet zachecam do zorganizowania 2 dniowego zlotu a co do tego zlotu to mam kilka obiekcji ale ogolnie niezle dominowaly same Kappy rzadnych rodzykow w stylu Lancia Delta Integrale byl jeden lancia Beta ale nawet nie dojrzalem zadnego zdjecia jej tylko same Kappy i Kappy i gdzies tam w tle dwie Prismy a przeciez byly jeszcze dwie Delty w tych wspanialych budach nic slowa uznania tylko te Kappy i Kappy nawet zdjec nie ma innych tylko Kappy i Kappy szkoda.

Moim zdaniem to zlot powionien trwac podobnie jak na IKARZE 3 dni pierwszy integracyjny drugi wycieczka a trzeci trzezwienie przynajmniej tak bylo na ikarze w zeszlym roku w krakowie.

Pozdrawiam wszystkich ludzi wybierajacy luksus czyli Lancie.
Jak to nie ma zdjęć? Czytałeś pełną relację na forum mojego autorstwa? Jest odnośnik do mojej prywatnej strony www gdzie są zdjęcia co rusz ciekawszych samochodów. Są także filmiki i zdjęcia na tapety w dużej rozdzielczości. Jeśli chodzi o modele to dominowały faktycznie Kappy. Tłumaczyć to można tylko tym, że nie ma w naszym kraju aż tyle rodzynków, po prostu poumierały na szrotach. A szkoda. Naszym zadaniem jest ich wyłapywanie, ratowanie i zachęcanie właścicieli do dbania o nie aby były na kolejnych spotkaniach punktem programu. Co do następnego zlotu to obowiązkowo dwudniowy, lokalizacja zostanie jeszcze zatwierdzona, termin to wiosna 2006.
Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię :)
Tel. 503124557-Orange
Obrazek
Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.

Blash
Klubowicz
Klubowicz

Odp: Kilka fotek Ogrodzieniec 2005

Post autor: Blash » 23 kwie 2009, 15:11

oldskulowy lkp

Awatar użytkownika
tomek
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający
Imię: Tomek
Kontakt:

Odp: Kilka fotek Ogrodzieniec 2005

Post autor: tomek » 23 kwie 2009, 15:15

Blash pisze:oldskulowy lkp
Blash a Ty co?
Na wspominki sie zebralo?
To ja mam lepsze - pod tzw. kurnikiem ;)

Warszawa 2004-10-04
Warszawa 2005-12-18
Tomek
Obrazek
Obrazek- tyle palił mój Passat do 194 tys. - przestałem uzupełniać tankowania :(

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Zloty i spotkania :::”