Podlasie-reaktywacja- czy ktoś chętny na spocik?
Moderator: wujekp
Re: Podlasie-reaktywacja- czy ktoś chętny na spocik?
Konrad wyraził zdanie za mnie. Dokładnie tak- chętnie spotkam nowych użytkowników Lucynek. W miarę niezłym pomysłem może być spotkanko na Forum Motoryzacji 29.05 na PB.
Z wielką chęcią pisze się na jakiś spot, tylko żeby był dłuższy postój, bo autko lekko niedomaga. W przyszłym tygodniu (na 90%) będzie jakiś mały spot BBM'ów (będę szalał z laptopem i diagnozował autka [3pin i\lub OBDII - jacyś chętni?]). Jak będę miał więcej info - dam znać.
aco tam tobie niedomaga? :p jamam wgiety błotnik i zdezak porysowany niestety 

a czy na tym forum motoryzacji można z hamowni skorzystac? ma ktos wiedze na ten temat?
Może i ja się dołacze. Tylko nie mam pojecia o ktorej i gdzie to Forum Motoryzacji 29.05 na PB.
Kappa 2.0 20VT Piękna bestia.
- drozdek87
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Koniecznie trzeba się spotkać
Dawno się nie widzieliśmy
david911 A dałbyś rade wykasować w Lybrze błąd poduszki ?? Bo cały czas mi wyskakuje i zaczyna mnie to drażnić 

Bordowa Lancia Lybra S.W 1,9 JTD
Jest propozycja, żeby się spotkać w piątek ok. godz. 18, tam gdzie zwykle (galeria ZW). Na forum motoryzacji jest hamownia, ale zawsze jest do niej ogromna kolejka, i nie ma się pewności otrzymania wydruku. W ubiegłym roku podziękowali po kilku autach, nie wiadomo jak będzie teraz.
U mnie jest problem z odpaleniem na ciepłym silniku, więc spot musowo musi trwać co najmniej godzinkę dla ostudzenia autka
drozdek87, jeżeli wiesz, gdzie jest gniazdo diagnostyczne i jest ono w formie wtyczki trzypinowej [jak np. Tu] lub OBD II to możemy próbować - jakies oprogramowanie do Fiata/Lancii/Alfy mam, jednak nigdy nic nie wiadomo.
U mnie jest problem z odpaleniem na ciepłym silniku, więc spot musowo musi trwać co najmniej godzinkę dla ostudzenia autka

drozdek87, jeżeli wiesz, gdzie jest gniazdo diagnostyczne i jest ono w formie wtyczki trzypinowej [jak np. Tu] lub OBD II to możemy próbować - jakies oprogramowanie do Fiata/Lancii/Alfy mam, jednak nigdy nic nie wiadomo.
w silniku 2.0 20v pod maską jest gniazdo trzy pinowe.Dniagnostyke robiłem w serwisie Lancii a Polmozbycie 

w takim razie ostatecznie gdzie i o ktorej? zeby każdy,kto ty zajzy wiedział odrazu :]
Ostatecznie padło na czwartek, godz. 18, parking galerii Zielone wzgórza za torem kartingowym.
Kaczmar - właśnie tak. Mam taki silnik i taką wtyczkę, do tego kilka programów które współpracują również z Lanciami, więc jeżeli wiecie gdzie i jakie macie wtyczki diagnostyczne, a jest ona, to można próbować się łączyć.
Kaczmar - właśnie tak. Mam taki silnik i taką wtyczkę, do tego kilka programów które współpracują również z Lanciami, więc jeżeli wiecie gdzie i jakie macie wtyczki diagnostyczne, a jest ona, to można próbować się łączyć.
no i git,to w ten czwartek w galerii o 18
aha i co to są te BBMy??

Postaram sie zawitac.
Kaczmar. Czy ty parkujesz moze pod 27a czy jakis taki nr? Moze sie myle. Jak tak to sorry.
Bravo Brava Marea w skrócie BBMKaczmar pisze: aha i co to są te BBMy??
Niestety nie ma wielu świadomych użytkowników tych aut w regionie, więc warto tworzyć spotkania w szerszym gronie.
Tak sie sklada ze posiadam na stenie takze Marea tyle ze smiga nim ma kochana druga polowa.