Ty masz prosto. Jedynym słusznym strojem będzie zapaska ...Snail pisze:Ma być "Na ludowo". Co kto przez to zrozumie to już jego sprawa.![]()
Ja już mam ideę...

Moderator: wujekp
Ty masz prosto. Jedynym słusznym strojem będzie zapaska ...Snail pisze:Ma być "Na ludowo". Co kto przez to zrozumie to już jego sprawa.![]()
Ja już mam ideę...
No i łocywiście sikierka. Jako że przynależność do tej krainy jednak do czegoś zobowiązuje. HEJ.wujekp pisze:Ty masz prosto. Jedynym słusznym strojem będzie zapaska ...Snail pisze:Ma być "Na ludowo". Co kto przez to zrozumie to już jego sprawa.![]()
Ja już mam ideę...
Kolejne ustalenia:wojciech711 pisze:potwierdzam w całej rozciągłościfaraon pisze:Potwierdzenie będzie w połowie przyszłego tygodnia.Wilkin pisze:Jeszcze jedno ważne pytanie - potrzebuję potwierdzenia cennika , żeby wyliczyć dokładne kwoty za całość.
Na dzisiaj jesteśmy przy następujących kwotach (ustalenia mocno zaawansowane by Wojciech711):
Podane poniżej kwoty są ostateczne
doba - w tym: nocleg, śniadanie, obiadokolacja
dorośli -> 80 zł
dzieci do 5 -> bezpłatnie (bez własnego łóżka)
dzieci 5-12 -> 40 zł
dzieci 13-18 -> 60 zł
Sylwester - impreza całonocna z fullwyszynkiem
dorośli -> 100 zł
dzieci do 5 -> bezpłatnie
dzieci 5-12 -> 20 zł
dzieci 13-18 -> 40 zł
Podane kwoty nie będą ewaluować![]()
dodam tylko że dla dorosłych w cenie imprezy sylwestrowej '' cytrynówka '' do oporu![]()
CYTRYNÓWKA - produkt regionalny , wyskokowy - przygotowywany przez właściciela pensjonatu
To jo bych jak najbardzij reflektowoł na tyn japcok. A i podzielił bych sie, coby nie było że burok jakowyśstabraf pisze:Siedydzisiont procynt moco to mo ślifka z Łącka
Zesłane z Galaktyki S4 przez Tapatalk.
Musisz Waść z czcigodnym Wojtkiem o sprawach komnat wolnych rozmawiać._Rafako_ pisze:Eeeeee, to wy tam Tow. Faraon macie jeszcze jakieś wolne pokoje![]()
![]()
![]()
![]()
Serdecznie pozdrawiam.
O ile się orientuję, po tych faraońskich telefonach to może Cie co najwyżej głowa napier...maciej_ignys pisze:To ja poproszę jak najbardziej.....NIE !![]()
Tydzień bez napierjącego telefonu ?
BRILIANT !!