Lancia widziana na trasie
Re: Lancia widziana na trasie
Cieszyn ok. 16, pod kantorem Forint - platynowa (?) Kappa na lokalnych blachach, 20 minut później w Żorach Ypsilon Elefantino blue. W obu przypadkach jacyś starsi jegomoście za kółkiem.
Stabraf i Hanuś spotkani w ich Kapiszonie w Krynicy Zdrój
Dziękuję za miłe spotkanie w Geovicie przy browarku, kawce i mineralce
Buziole 

LANCIA LYBRA 1.9 JTD - odjechała w siną dal ...
FIAT TIPO 1.4 16V 2016
MojaWłoskaMiłość
FIAT TIPO 1.4 16V 2016
MojaWłoskaMiłość
- stabraf
- Administrator
- Imię: Andrzej
HeheMICHO pisze:Stabraf i Hanuś spotkani w ich Kapiszonie w Krynicy ZdrójDziękuję za miłe spotkanie w Geovicie przy browarku, kawce i mineralce
Buziole

My również bardzo dziękujemy za przemiłe spotkanko, no i za kawkę i mineralkę

Do następnego (w niedzielę

A jeszcze takie byle jakie foto Lyberki:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kappa 2.0 turbo 20v, sedan '99, 220 pajaców;)
Zeta 2.1 TD Epic FREE
Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
Zeta 2.1 TD Epic FREE

Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
MICHO pisze:[...] i mineralce![]()

Miło było pogawędzić i poznać Twoją wspaniałą rodzinkę

- slayer4
- Forumowicz/ka
- Imię: Artur
W piątek w drodze do pracy w stronę Czarnego Lasu (Ruda Śląska) jechała granatowa Dedra po lekkim tuningu na bytomskich blachach (SY...). Kierownik blokował mnie na lewym pasie i nie dał piątki wrzucić
...
Ale i tak pozdrawiam 

- horses
- Forumowicz/ka
- Imię: Adam
- Kontakt:
Dziś trasa Krapkowice - Czeski Cieszyn - Chałupki - Krapkowice
Żory - czarna kappa na McDonald
Cieszyn - Srebrna Lybra w sedanie.
gdzieś po trasie...- kochanie zobacz,co to za lancia? e......e........e.......e..........to nie lancia ...chyba
Żory - czarna kappa na McDonald
Cieszyn - Srebrna Lybra w sedanie.
gdzieś po trasie...- kochanie zobacz,co to za lancia? e......e........e.......e..........to nie lancia ...chyba

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Forumowicz/ka
Ale ten świat mały

I mały offtop - jeśli w Sopotni jest największy wodospad Beskidów, to my (Polacy) nie mamy się czym chwalić

Dopiero teraz przeczytałem.
Tak , wygląda na to że wspólnie korzystaliśmy, z usług tego pensjonatu. Ja byłem z żoną i synem. Ta druga, srebrna Lybra na nr KOL... stała tylko w niedzielę. Jeśli widziałeś dwie to nasza była na nr SWD ... i miała alufelgi, w przeciwieństwie do tej z Olkusza. Byliśmy krótko, od niedzieli do środy, bo w czwartek musieliśmy być w Toruniu, aby odebrać z autokaru córkę. Przy okazji stamtąd, pojechaliśmy również na krótki pobyt nad morze, do Stegny.
Trasa Wodzisław-Toruń -Stegna i z powrotem, od 2.08 do dzisiaj:
- na DK-1 w Łęczycy, granatowa Lancia Lybra SW na nr GD... jadąca na południe.
-dwie srebrne, Lancie Ypsilon New. zaparkowane na uliczkach Starego Miasta w Toruniu.
-niebieska Lancia Phedra na nr LLB... widziana dwukrotnie w Stegnie.
-beżowa Lancia Delta III nr KN.... zatrzymana przez tajną policję na S7, przed Gdańskiem.
-srebrna Lancia Lybra SW na nr. FG....na DW 501 w Stegnie.
-granatowa Lancia Lybra SW na nr WZW..... na DK-55 w Malborku vis a vis zamku krzyżackiego.
-Lancia Delta III nr GKW...na DK-55 w m. Sztumska Wieś, za sterami kierowniczka.
-srebrna Lancia Lybra sedan na nr GKW.... nieopodal katedry w Kwidzynie.
-na DK-1, między Toruniem a Włocławkiem wyprzedziła mnie Lancia Lybra SW. na nr KT......
PS. Wodospad widziałem, aż poraził mnie swoją wielkością.

Ale on jest zaledwie, drugi pod względem wielkości w Beskidach.
Były: Polski Fiat 125p 1.3/1.5 65KM/75KM, Polski Fiat 126p 0.65 24KM ,Skoda 105 45KM, Polski Fiat 125p 1.5 najpierw 75KM potem 82 KM,Fiat 131 Mirafiori 1.6 75KM, Polonez 1.6 87KM , Peugeot 309 1.3 65KM,Fiat Tempra SW. 1.9 TD 90KM, Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 110 KM,Lancia Lybra 1.6 103KM sedan LS, Fiat Stilo Multiwagon 1.9 mjtd 150KM, Fiat Grande Punto 1.3 mjtd 90KM, Fiat Bravo II 1.9mjtd 120KM,Lancia Delta III 1.4 T-jet 150KM,Fiat Stilo 1.4 95KM. Lancia Delta 1.4 T-jet 120 KM. Lancia Delta 1.9 Twin Turbo 190KM i Lancia Lybra SW Intensa 2.4 JTD 150 KM. Aktualnie : Ford Focus kombi lift 1.8 125 KM i Volkswagen Golf VII kombi 1.4 TSI 125KM
Służbowy: Renault 125KM
- Tomzik
- Klubowicz
- Imię: Tomczysław ;)
Delta zapewne czarna? Jest u nas jedna taka sztuka, 1,4 Turbo, udało mi się kiedyś pogadać z właścicielempiterstilo pisze:Lancia Delta III nr GKW...na DK-55 w m. Sztumska Wieś, za sterami kierowniczka.

A Lyberek jest kilka

PS. W tej katedrze brałem ślub

Są: Lancia Delta 2,0 Multijet; Lancia Phedra 2,2 Multijet; Yamaha XJ 900S Diversion; SHL M11W
Były: Lancia Delta HPE 1,8 16V GT; Lancia Kappa 2,0 20V Turbo; Fiat Croma 2,0 T i.e., SFM Junak M10, Romet Ogar 205
Były: Lancia Delta HPE 1,8 16V GT; Lancia Kappa 2,0 20V Turbo; Fiat Croma 2,0 T i.e., SFM Junak M10, Romet Ogar 205
O, kolega Piterstilo był w Stegnie... u kogo nocowałeś? 
==
Ja dzisiaj: Zabrze, 2x ta sama ciemnozielona Kappa raz na Roosevelta za drugim razem na Mikulczyckiej. Wczoraj, na BP na Francuskiej w Katowicach - nowa Delta na praskich blachach (1AP - Czechy) a 3 godziny wcześniej - srebrna Lybra SW na wodzisławskich blachach w Wodzisławiu na Bogumińskiej. W każdym przypadku bez pozdrowień z drugiej strony.

==
Ja dzisiaj: Zabrze, 2x ta sama ciemnozielona Kappa raz na Roosevelta za drugim razem na Mikulczyckiej. Wczoraj, na BP na Francuskiej w Katowicach - nowa Delta na praskich blachach (1AP - Czechy) a 3 godziny wcześniej - srebrna Lybra SW na wodzisławskich blachach w Wodzisławiu na Bogumińskiej. W każdym przypadku bez pozdrowień z drugiej strony.
-
- Forumowicz/ka
Byłem w Stegnie od 2.08 do wczoraj, a przyjechałem o 3.00 nad ranem.daghda pisze:O, kolega Piterstilo był w Stegnie... u kogo nocowałeś?
==
Będąc wcześniej w Korbielowie, chciałem znaleźć na necie, coś ciekawego nad morzem. Ale był taki słaby przesył internetu, że mi się to nie udało. Pewnie kolega Mikee( był też w tym pensjonacie) tak hulał na internecie, że dla mnie nie starczyło.

W rezultacie, dopiero w domu wieczorem 1.08, wertowałem oferty. Znalazłem wolne pokoje na ul. Grunwaldzkiej.Obok sanatorium Fala jeśli znasz Stegnę. Przez las ok. 1 km do morza.
Były: Polski Fiat 125p 1.3/1.5 65KM/75KM, Polski Fiat 126p 0.65 24KM ,Skoda 105 45KM, Polski Fiat 125p 1.5 najpierw 75KM potem 82 KM,Fiat 131 Mirafiori 1.6 75KM, Polonez 1.6 87KM , Peugeot 309 1.3 65KM,Fiat Tempra SW. 1.9 TD 90KM, Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 110 KM,Lancia Lybra 1.6 103KM sedan LS, Fiat Stilo Multiwagon 1.9 mjtd 150KM, Fiat Grande Punto 1.3 mjtd 90KM, Fiat Bravo II 1.9mjtd 120KM,Lancia Delta III 1.4 T-jet 150KM,Fiat Stilo 1.4 95KM. Lancia Delta 1.4 T-jet 120 KM. Lancia Delta 1.9 Twin Turbo 190KM i Lancia Lybra SW Intensa 2.4 JTD 150 KM. Aktualnie : Ford Focus kombi lift 1.8 125 KM i Volkswagen Golf VII kombi 1.4 TSI 125KM
-
- Forumowicz/ka
Ta Delta, z którą się mijałem, (to był moment , na zakręcie) była w kolorze ...hmmmm ciemnym, prowadziła pani o blond włosach. Na pewno numery były na GKW...Tomzik pisze:Delta zapewne czarna? Jest u nas jedna taka sztuka, 1,4 Turbo, udało mi się kiedyś pogadać z właścicielempiterstilo pisze:Lancia Delta III nr GKW...na DK-55 w m. Sztumska Wieś, za sterami kierowniczka.
A Lyberek jest kilka
PS. W tej katedrze brałem ślub
Lybrę sedan widziałem, podczas spaceru po Kwidzynie. Też numery : GKW...
Dawno, dawno temu, odbywałem służbę wojskową w JW 1747. Jak mam okazję przejeżdżać przez Kwidzyn,to zaglądam po różnych kątach.
Bardzo ładne miasto się zrobiło, muszę powiedzieć.
Tylko cośta zrobili z tem czołgiem ? Był i nie ma.

Dziś w sumie 3 Lybry SW - na Miejskiej, przy wyjeździe z tubusa w Plazie i na Mikołowskiej - niestety ani jednego odwzajemnionego pozdrowienia 

- Tomzik
- Klubowicz
- Imię: Tomczysław ;)
Czarna, czarna, innej ni ma w okolicy. Są 3 albo i 4 Delty II, w tym mojapiterstilo pisze:Ta Delta, z którą się mijałem, (to był moment , na zakręcie) była w kolorze ...hmmmm ciemnym, prowadziła pani o blond włosach. Na pewno numery były na GKW[...] Tylko cośta zrobili z tem czołgiem ? Był i nie ma.

A z czołgiem to nie wiem, ja nie tutejszy, mieszkam w Korzeniewie od 5 lat, do Kwidzyna to na zakupy i mszę w niedzielę jeżdżę

Są: Lancia Delta 2,0 Multijet; Lancia Phedra 2,2 Multijet; Yamaha XJ 900S Diversion; SHL M11W