Lancia widziana na trasie
- aro
- Klubowicz
- Imię: Arek
Re: Lancia widziana na trasie
Czyjaż to Lyberka na tablicach SR stala wczoraj ok. godziny 16 w Rybniku w szkole na ulicy Świerklańskiej? Byłem goscinnie na tych warsztatach i patrze a tu sobie Lyberka stoi, lecz na szkolnym parkingu. Co tam jest za szkoła?
Niestety to nie moja Lybra, ale za to moje technikum
- ta szkoła to Zespół Szkół Budowlanych
Dziś w okolicach 17-tej piękna czarna Lybra SW na blaszkach SWD (II zasób, więc świeża w regionie), stała sobie na parkingu przy Raciborskiej/Zebrzydowickiej w Rybniku.

Dziś w okolicach 17-tej piękna czarna Lybra SW na blaszkach SWD (II zasób, więc świeża w regionie), stała sobie na parkingu przy Raciborskiej/Zebrzydowickiej w Rybniku.
Przed chwilą - srebrna Lybra berlina w Krakowie pod Quattro, na ostrowieckich blachach (TOS).
I znów przed chwilą - odlatjąca z gwizdem spod Quattro Business Park Kraków, ciemno bordowo-fioletowa (jest taki kolor tych aut w ogóle?) Kappa na krakowskich blachach.
-
- Forumowicz/ka
Dzisiaj w Katowicach, dwie najnowsze, czarne Lancie Delty. Jadąca ul. Francuską na nr ST...
Zaparkowana pod szpitalem na Ziołowej na nr SK...
Oraz : srebrna Lancia Lybra SW na nr SRB... jadąca ul. Kościuszki i zielona Lancia Phedra w drodze powrotnej na A1.
Zaparkowana pod szpitalem na Ziołowej na nr SK...
Oraz : srebrna Lancia Lybra SW na nr SRB... jadąca ul. Kościuszki i zielona Lancia Phedra w drodze powrotnej na A1.
Były: Polski Fiat 125p 1.3/1.5 65KM/75KM, Polski Fiat 126p 0.65 24KM ,Skoda 105 45KM, Polski Fiat 125p 1.5 najpierw 75KM potem 82 KM,Fiat 131 Mirafiori 1.6 75KM, Polonez 1.6 87KM , Peugeot 309 1.3 65KM,Fiat Tempra SW. 1.9 TD 90KM, Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 110 KM,Lancia Lybra 1.6 103KM sedan LS, Fiat Stilo Multiwagon 1.9 mjtd 150KM, Fiat Grande Punto 1.3 mjtd 90KM, Fiat Bravo II 1.9mjtd 120KM,Lancia Delta III 1.4 T-jet 150KM,Fiat Stilo 1.4 95KM. Lancia Delta 1.4 T-jet 120 KM. Lancia Delta 1.9 Twin Turbo 190KM i Lancia Lybra SW Intensa 2.4 JTD 150 KM. Aktualnie : Ford Focus kombi lift 1.8 125 KM i Volkswagen Golf VII kombi 1.4 TSI 125KM
Służbowy: Renault 125KM
Służbowy: Renault 125KM
Dziś ok. 17:00 srebrny Y na Czerniakowskiej w stronę Wilanowa, później skręcił w Chełmską, tablice WPR...
Jechałem za nim ale Mercedesem to i nie dawałem żadnych znaków
Pozdrowienia dla Kierownictwa
Jechałem za nim ale Mercedesem to i nie dawałem żadnych znaków

Pozdrowienia dla Kierownictwa

Jutro tam będę gościł w godzinach późno porannych, więc jak zobaczysz odjeżdżającą jakby_czarną Kappę na niekrakowskich numerach to prawdopodobnie będę to jadaghda pisze:I znów przed chwilą - odlatjąca z gwizdem spod Quattro Business Park Kraków, ciemno bordowo-fioletowa (jest taki kolor tych aut w ogóle?) Kappa na krakowskich blachach.

Hehe, taki młody synek siedział za kółkiem - to Ty?
Żeś wyprysnął aż gwizdało
Ja niestety byłem służbowo i niestety nie Lancią. Jutro się tam nie wybieram (nad czym krakowscy koledzy ubolewają) ale w KR bywam "znienacka" 
- Katowice, parking Lidl na Paderewie: czarna Nowa Delta na krakowskich blachach.

- Katowice, parking Lidl na Paderewie: czarna Nowa Delta na krakowskich blachach.
Nie nie, ja jutro będę.daghda pisze:Hehe, taki młody synek siedział za kółkiem - to Ty?Żeś wyprysnął aż gwizdało
Ja niestety byłem służbowo i niestety nie Lancią. Jutro się tam nie wybieram (nad czym krakowscy koledzy ubolewają) ale w KR bywam "znienacka"
Ale jak się mi uda, to może się pojawię na spocie EP 

-
- Forumowicz/ka
- Imię: Michał
Dziś w Podkowie Leśnej na Jana Pawła II widziana biała Delta Integrale... 

Dziś DW 935 - Rybnik-Racibórz, bordowa Lancia Zeta - niestety kierownik nie zareagował na pozdrowienia 

- Ramzes_II
- Odszedł od nas na zawsze
- Imię: Dominik
Ciemna Kappa dzis o 16:45 rejestracja RBR xxxx (wskazuje na Brzozów) na Jana Pawła w Dębicy - wyjeżdzałem z podporządkowanej wiec koloru nie zdązyłem zauwazyc bo smigała z naprzeciwka - pozdrowienia były wspólne - podnieslismy rękę w pozdrowieniu w tym samym czasie 

Tuning oraz diagnostyka JTD, JTDm, TDI, CDI, HDI ... i HGW
>>>>>>>>>>>>>>>>>>tel: 661-104-166<<<<<<<<<<<<<<<<<<

>>>>>>>>>>>>>>>>>>tel: 661-104-166<<<<<<<<<<<<<<<<<<
mały wysyp Lancii na opolszczyźnie:
-granatowa Kappa w Głuchołazach
-czarny Thesis w Prudniku (pozdrawiam Panią Kierownik)
-pomarańczowy Ygreczek w Prudniku
-srebrna Kappa SW w Prudniku (czyżby była Alana?)
-zielona Kappa SW w Krapkowicach z białymi felgami
i Panią Kierowniczką Alanową za kółkiem
PS. Piękną, piękną, piękną macie jesień- już wiem, skąd Alan bierze takie zdjęcia, zazdrość mnie zżera okrutna

-granatowa Kappa w Głuchołazach
-czarny Thesis w Prudniku (pozdrawiam Panią Kierownik)
-pomarańczowy Ygreczek w Prudniku
-srebrna Kappa SW w Prudniku (czyżby była Alana?)
-zielona Kappa SW w Krapkowicach z białymi felgami

PS. Piękną, piękną, piękną macie jesień- już wiem, skąd Alan bierze takie zdjęcia, zazdrość mnie zżera okrutna

Lancia Kappa 2.0 20V
Saab 9-5 2.8 Turbo6 XWD
Saab 9-5 2.8 Turbo6 XWD
Woow...w końcu ktoś widział moją Kappę ? I to prawdopodobnie obie? Warto było jechać do pracy Sejem i zostawić żonie Kappę 
Moja poprzednia SW jeździ właśnie w okolicy Prudnika,ciekawe czy jeszcze ma klubowe naklejki
To i przez Moszną przejeżdżałeś

Moja poprzednia SW jeździ właśnie w okolicy Prudnika,ciekawe czy jeszcze ma klubowe naklejki

To i przez Moszną przejeżdżałeś