Lancia widziana na trasie

Róbta co chceta ;)
Awatar użytkownika
dunin
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Post autor: dunin » 02 kwie 2008, 21:38

A to nie Nat przypadkiem?? niedawno nawet wrzucił fotkę stamtąd. Czyżbyś, Sixt, studiował na Arch?

Widzisz, Trigo, ja się wczoraj kręciłem cały dzień Koszykowa, Filtrowa, pl.Narutowicza, Towarowa, Kasprzaka i tak w kółko 4 razy, i Lyberki nie widziałem, natomiast widziałem:
RR Phantom, 2x Continental GT, 3x Evo8 i 9, neu M3, Vette '73, neu RS4, Quattroporte, 3x 911 (GT3, turbo, Carrera4S), 2xMustang, CLS AMG i 612Scaglietti..
S-klasse i Bmw 7er już nie liczyłem nawet. także wybacz, Lybra mogła mi umknąć :wink:
jest: Y10T [ było: A112, 7 x Y10, 2 x Y ][ tel. 574-797-629 ]
Obrazek

Awatar użytkownika
trigo
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: trigo » 02 kwie 2008, 21:42

"Sixt" pisze:A nie bywasz nią kolego czasem na Koszykowej niedaleko Wydziału Architektury Politechniki Warszawskiej?
ano nie ale często na Pradze w okolicach ronda grochów , Mokotów koło żaglowca, Pruszków , Piaseczno, Bronisze ......
pozdrawiam Marek vel Trigo .. chwilowo bez Lybry ale za to Sprinter - kontener na 8 palet a jakby ktoś chciał teściową wyekspediować -służę pomocą

masz czas ? zajrzyj:https://www.facebook.com/Quadratura-339116226208598

Sixt

Post autor: Sixt » 02 kwie 2008, 21:47

"dunin" pisze:A to nie Nat przypadkiem?? niedawno nawet wrzucił fotkę stamtąd. Czyżbyś, Sixt, studiował na Arch?

Widzisz, Trigo, ja się wczoraj kręciłem cały dzień Koszykowa, Filtrowa, pl.Narutowicza, Towarowa, Kasprzaka i tak w kółko 4 razy, i Lyberki nie widziałem, natomiast widziałem:
RR Phantom, 2x Continental GT, 3x Evo8 i 9, neu M3, Vette '73, neu RS4, Quattroporte, 3x 911 (GT3, turbo, Carrera4S), 2xMustang, CLS AMG i 612Scaglietti..
S-klasse i Bmw 7er już nie liczyłem nawet. także wybacz, Lybra mogła mi umknąć :wink:
Nie chyba ... Nat'a bym poznał po rejestracji raczej.

Nie nie, Wydział Architektury akurat znam dość dobrze bo studiuje tutaj koleżanka z którą się kiedyś spotykałem więc mam sentyment do tego miejsca ;)

"trigo" pisze:
"Sixt" pisze:A nie bywasz nią kolego czasem na Koszykowej niedaleko Wydziału Architektury Politechniki Warszawskiej?
ano nie ale często na Pradze w okolicach ronda grochów , Mokotów koło żaglowca, Pruszków , Piaseczno, Bronisze ......
Rondo Wiatraczna chciałeś powiedzieć ... My Hoods nigga ! :D

Awatar użytkownika
trigo
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: trigo » 02 kwie 2008, 21:50

"dunin" pisze:A to nie Nat przypadkiem?? niedawno nawet wrzucił fotkę stamtąd. Czyżbyś, Sixt, studiował na Arch?

czyli podobnie jak ja : Towarowa - Filtrowa 2x ale nie liczyłem jakie wózki latały choć rzucił mi sie w oczy a raczej uszy mondeo combi z jakimś wyżelowanym chopcem słuchającym mocnego wiejskiego rocka :D z rzężącego radyjka :D
pozdrawiam Marek vel Trigo .. chwilowo bez Lybry ale za to Sprinter - kontener na 8 palet a jakby ktoś chciał teściową wyekspediować -służę pomocą

Awatar użytkownika
trigo
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: trigo » 02 kwie 2008, 21:57

Rondo Wiatraczna chciałeś powiedzieć ... My Hoods nigga ! :D
jak zwał tak zwał takie miejsce gdzie wszyscy jeżdżą w kółko :lol:

jakoś u mnie w rodzinie przyjęło sie rondo grochów ( tak żona nazwała kiedyś ) i tak już zostało

Awatar użytkownika
vincenzo
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

3 lancie w jednym miejscu

Post autor: vincenzo » 05 kwie 2008, 20:14

Jak już pisaliście Lanci w naszym kraju coraz to więcej.. mieszkam w małej mieścinie ale nawet tutaj jest ich coraz więcej (pomijając fakt że moja rodzina podwyższa te statystyki bo na podjezdzie przed domem mamy aż 3) ale w mieście jest też Thesis 2 Lybry i kilka Kapp, na początku jak zaczynaliśmy przygodę z Lancią to nie było żadnej oprócz jednej czerwonej Delty :) pozdrawiam wszystkich właścicieli Lanci w Śremie :)
| obecnie: | Lybra Intensa 2.4 JTD | Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde 1.8 TBI | zaliczone: | Lybra 2.0 V.I.S. | Dedra 1.9TD | Delta II 1.9TD | Lybra 2.4 JTD | Zeta 2.0 | Phedra 2.0 JTD |

Obrazek

|Wizualizacje Architektoniczne | Animacje | Grafika komputerowa | Wizytówki | Logotypy | Strony www |

Awatar użytkownika
Króciak
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Króciak » 05 kwie 2008, 20:18

A wczoraj ja widzialem czarna Kappe pod Sadyba w Wawie, w srodku facet w garniturze i z krawatem.. wiec pomyslalem, ze jednak nie pomacham :wink: ... tym bardziej, ze rejestracje na starych WXA :lol:

nietoperz

Post autor: nietoperz » 05 kwie 2008, 20:59

Dziś w Carserwisie na blacharni widziałem dwie Lancie :) Jedną Kappę granatową wygląda znajomo i Śliczny granatowy Thesis w beżowej skórce :)

Sixt

Post autor: Sixt » 05 kwie 2008, 23:53

Ja też dzisiaj widziałem 2 kapiszonki ..
Pierwsza Czarna - identyczna jak miałem na rogu Marszałkowskiej/Królewskiej

Druga niebieska na Miodowej zaparkowana (WF)

Awatar użytkownika
pew
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: pew » 06 kwie 2008, 0:11

"Króciak" pisze:A wczoraj ja widzialem czarna Kappe pod Sadyba w Wawie, w srodku facet w garniturze i z krawatem.. wiec pomyslalem, ze jednak nie pomacham :wink: ... tym bardziej, ze rejestracje na starych WXA :lol:
Na WXA jeżdżą rządówki 8)
Pepe le Pew
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT

Przemic
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Przemic » 06 kwie 2008, 7:03

Wczoraj widziałem byłego TDS-a Sixta na parkingu pod Kalafiorem na Targówku, poznałem po klapce na haku
podszedłem zamyślony i męczę pilota a ona nawet nie piśnie, dopiero ta klapka
Citroen C5 II 2,0 HDi Break BVA6
była Lancia Kappa 20VT

Awatar użytkownika
aro
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Arek

Post autor: aro » 06 kwie 2008, 8:29

Ja wczoraj widziałem czerwoną delte w Wodzisławiu. Przejeżdżała przez plac Gladbeck. Blachy miała tutejsze SWD XXXX. Czesto ją widuje.

Awatar użytkownika
pol_ramone
Dopiero zaczyna na naszym forum

Post autor: pol_ramone » 06 kwie 2008, 13:25

ok 13ej Czarna Delta na Dąbrowskiego w P-niu. Pozdrawiam!
lancia delta 1.8 8v 1994 LPG
--------------------------------------
barba non facit philosophum
--------------------------------------
Hey Ho! Let's go!

Awatar użytkownika
mikaeltdi
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Michał

Post autor: mikaeltdi » 06 kwie 2008, 14:29

Hi!Wczoraj Kappa srebrna lekko przerysowane tylne prawe drzwi :cry:
na Orkana przed Lewiatanem i póżniej ta sama na parkingu wis a vis mojej rezydencji :wink: ...czyżby nowy użytkownik ?
poproszę o ujawnienie się :wink:
pzdr.
była Lancia Kappa 2,4 TDs 1995r.
bylo Renault Espace 1,9DCI 2004r.
bylo Renault Laguna 2 1,9DCI 2002r.
jest Lancia k 2.0 155KM 1996
jest Renault Laguna 3 2.0DCI 2008r. 180KM 400Nm

Awatar użytkownika
ZwierZ

Post autor: ZwierZ » 06 kwie 2008, 17:59

Przyznać się kto parkował czarną Kappę pod moim blokiem dziś w południe (w Poznaniu niedaleko Malty na Rusa/Bliźniąt) :>?

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Hyde Park :::”