Mnie obudziły organy w niedzielęwujekp pisze:Szkoda tylko, że proboszcz się musiał skarżyć na ich zachowanie - zaspali na nieszporyprzemas81 pisze:no nie m ów ze poranny widok ksiiedza nie dzialal na ciebie zbawiennie![]()

Moderator: wujekp
Mnie obudziły organy w niedzielęwujekp pisze:Szkoda tylko, że proboszcz się musiał skarżyć na ich zachowanie - zaspali na nieszporyprzemas81 pisze:no nie m ów ze poranny widok ksiiedza nie dzialal na ciebie zbawiennie![]()
wujekp pisze:Szkoda tylko, że proboszcz się musiał skarżyć na ich zachowanie - zaspali na nieszporyprzemas81 pisze:no nie m ów ze poranny widok ksiiedza nie dzialal na ciebie zbawiennie![]()
Organy?Taz pisze:Mnie obudziły organy w niedzielęwujekp pisze:Szkoda tylko, że proboszcz się musiał skarżyć na ich zachowanie - zaspali na nieszporyprzemas81 pisze:no nie m ów ze poranny widok ksiiedza nie dzialal na ciebie zbawiennie![]()
Przemek wie, o czym mówi, więc nie Masz naprawdę powodu do narzekania, a nawet gdyby, to jeszcze nic straconego. To nie był mój ostatni zlot, więc jeżeli tak naprawdę Chcesz się przekonać...Endrju pisze: Pewnie dlatego wyekspediowali nas z Herbatnikiem na plebanie![]()
![]()
Kastor pisze:Przemek wie, o czym mówi, więc nie Masz naprawdę powodu do narzekania, a nawet gdyby, to jeszcze nic straconego. To nie był mój ostatni zlot, więc jeżeli tak naprawdę Chcesz się przekonać...Endrju pisze: Pewnie dlatego wyekspediowali nas z Herbatnikiem na plebanie![]()
![]()
Nie jestem specjalistą, ale wygląda mi na to, że Jesteś Przemek kimś w rodzaju masochistą. (Nie mylić - Broń Boże - z dosłowną definicją masochizmu z Wikipedią.przemas81 pisze:Kastor pisze:Przemek wie, o czym mówi, więc nie Masz naprawdę powodu do narzekania, a nawet gdyby, to jeszcze nic straconego. To nie był mój ostatni zlot, więc jeżeli tak naprawdę Chcesz się przekonać...Endrju pisze: Pewnie dlatego wyekspediowali nas z Herbatnikiem na plebanie![]()
![]()
to dobrze że nie ostatni bo mam nadzieje jeszcze nie raz posłuchać twojej fanfary